Header img

Ainako uutta?

24/09/2013

Halusin kirjoittaa yleisesti hieman kosmetiikkabloggaamisesta.
Tätä blogia olen pitänyt jo vuodesta 2010 ja välillä oli hyvinkin pitkä tauko bloggaamisessa. Alussa kirjoittelin lähinnä meikkiohjeita, mutta minusta on ihanaa kirjoitella kokemuksia uusista tuotteista. Olenkin huomanut, että monet blogit ovat painottuneet paljon uusien tuotteiden esittelyyn, mutta ei kai kokoajan voi olla jotain uutta, vai voiko?

Olen huomannut sellaisen ilmiön kauneusbloggaajissa, että tietyt tuotteet nousevat monien bloggaajien teksteihin, kuten tänä syksynä IsaDoran Highlands luomiväripaletti, sekä Diorin Bonne Étoile luomiväripaletti. Toki tuli itsellekin heti mieleen, että täytyypä mennä katsomaan mistä tämä kaikki kohina oikein johtuu, mutta en kuitenkaan ostanut kumpaakaan itselleni. IsaDora ei napannut, kun näytti niin samalta kuin yksi aikaisempikin paletti ja Dioriin ei nyt varaa olisi ollutkaan. Ja toisaalta, mitä kertomista siinä enää olisi ollut? Niin monet bloggaajat olivat niitä jo esitelleet.

Alennuksesta ostetut luomivärit

Välillä tuntuu, että pitäisi jatkuvasti olla ostamassa kaikkea uusia tuotteita, mutta opiskelija kun olen, ei minulla mitenkään ole varaa ostaa kaikki kivoja tuotteita. Niinpä ostankin vain sellaisia, jotka todella iskevät ja tuntuvat siltä, että niille on käyttöä. Onneksi minulla on kuitenkin vielä paljon esittelyä vaille olevia tuotteita, joten varmasti tulen niistäkin kertomaan.

Toinen asia mikä vaikuttaa siihen, mitä kaikkea uutta voi kokeilla on sijainti. Asun Kuopiossa, joten kaikki kivoja liikkeitä ei löydy täältä. Toki täällä on enemmän tarjontaa kuin Joensuussa, joten olen ollut siitä enemmän kuin mielissään. Viimein voin ostaa kosmetiikkaa muualtakin kuin Sokokselta. Eikä Sokoksessakaan mikään vika ole, päinvastoin. Mutta vaihtelu virkistää ja aina on nettishoppaaminen!

Aikaisempia nettiostoksia

Ehkäpä jatkossa blogista löytyy useammin sellaisia tuotteita, joista kaikki bloggaajat eivät olekaan kertoneet. Sellaisista jotka itse olen havainnut hyväksi ja joista itse pidän.

Lisäksi yritän aktivoitua meikkiohjeiden tekemisessä, ihan perusasioissa kuten meikkipohjan tekemisessä. Toiveita saa myös esittää, jos on joku erityinen juttu mistä haluaisitte ohjeita. Toivotaan, että te lukijat tulette pitämään blogista, jatkossakin!
Hyvää syksyä kaikille lukijoille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*