Header img

Shiseidopäivä

27/09/2013

Sain alkuviikosta mainoksen Shiseidon uutuustuotteiden esittelytapahtumasta, jossa mainittiin että esittelyn ajan Kuopion Sokoksella tehtäisiin ilmaisia pikakasvohoitoja. Soitin samantien ajan itselleni, sillä juuri tätä olin kaivannut!

Shiseidon uutuus hoitolinja on nimeltään IBUKI, joka lupaa ”antaa ihollesi elinvoimaa, suojaa, kosteutta ja kauneutta.” Kiva, että vielä kehitetään tuotteita muillekin kuin aikuiselle iholle. Minusta ainakin tuntuu, että anti-age ja juonteita siloittavat ja tasoittavat tuotteet alkaa jo tursuta korvista ulos.

Tänään sitten kipaisin Sokokselle koulun jälkeen pikakasvohoitoon. Heti aluksi kysyin, sisältävätkö tuotteet akrylaatteja ja asia varmistettiin purkin kyljestä, että ei sisällä. Tästä myöskin heti lisäplussaa! Kasvohoito oli kyllä erittäin pikainen, mutta oli aika sopiva pikku rentoutus sateiseen päivään ja kylläpä iho näytti hyvältä hoidon jälkeen. Voide nimittäin rauhoittaa ihoa ja hävitti tehokkaasti minunkin punoitusta. Toki finnit näkyivät ilman meikkivoidetta, mutta muuten iho oli oikein kiva. Kulmameikki pyyhkiytyi hoidon yhteydessä, eikä silmämeikkikään ole enää parhaassa kunnossa, mutta älkää niitä katsoko vaan tuota ihoa! Tässä kuva, jonka otin kun tulin kotiin ja iholla ei ole minkäänlaista meikkipohjaa:

Olinkin jo vähän ajatellut ostavani kasvovoiteen, sillä sellainen oli edelleen hankintalistalla. Olisin ostanut linjasta todella kuivalle iholle tarkoitetun voiteen, mutta harmikseni siihen oli sitten laitettu akrylaatteja. Ostin siis tämän aavistuksen kevyemmän tuotteen, mikä toisaalta voi olla parempi esimerkiksi meikin alle. Ostin myös Perfect Refining -meikkivoidesilveltimen, josko kokeilisin välillä meikkivoiteen levitystä siveltimellä sormien sijaan.

Kasvovoide oli tosiaan tuo IBUKI Refinig Moisturizer. Tuote on pumppupullossa ja vaikka koostumus onkin aika kevyen oloista, niin kosteuttaa kyllä erittäin hyvin. Edes minun kuivalle iholle ei jäänyt sellaista oloa, että olisi kaivannut vähän enemmän. Ja jotenkin tuo purkin ulkonäkö vaan sopii mun silmään. Eipähän tarvitse piilottaa mihinkään laatikkoon.

Voide on pumppupullossa, joten siitä taas iso plussa. On meinaan niin paljon hygieenisempää. Tuoksua on jonkin verran, mutta jostain syystä tuo tuoksu miellyttää minua. Oikeastaan todella kiva tuoksu. Olen nimittäin hyvin nirso sen suhteen, miten paljon voide saa tuoksua ja miltä sen tulisi tuoksua.

Tuossa näkee vähän tuota koostumusta, eli näyttää aika lirulta. On kuitenkin yllättävän kosteuttavaa, kun sen levittää iholle ja imeytyy todella nopeasti. Veikkaan että siitäkin syystä on hyvä meikin alle, tosin sitä pääsen sitten vasta huomenaamulla testaamaan.

Kahden tuotteen ostaja sai mukaansa vielä laukun ja kokeilukokoisia tuotteita, joten myös tällaiset sain kotiuttaa.

Punainen huulilakka, uutuusmeikkivoiteesta näyte ja äkkiseltään näytti siltä, että kerrankin näyte joka ei ole liian tumma. En tosin vielä testannut, mutta purkissa näytti aika hyvältä. Lisäksi vielä siitä paksummassta voiteesta 10ml purkki. Ehkä tätä uskaltaa talvella laittaa kuivimpiin kohtiin, kun ainakaan toistaiseksi ei ole tullut mitään reaktioita akrylaatteja sisältävistä tuotteista kasvoille (Joo-o, sitä päivää odotellessa.)

Ja kuva vielä laukusta. Yleensä inhoan kaupanpäällislaukkuja, koska monesti ne ovat joko aivan sysirumia tai todella epäkäytännölisiä, mutta tämä laukku saa kyllä nyt sympatiat. On aika näppärän kokoinen, sillä oma käsilaukku ja ostokset matkasivat tässä laukussa kotiin ja tuo solahti juuri sopivasti kainaloon, kun sen nosti olalle. Tässä muuten saisi ruokaostoksetkin aika kätevästi kannettua.

Shiseido oli minulle ennestään täysin tuntematon tuotesarja, joten täytyy nyt myöntää että olen myyty. Mutta nyt on pakko hiljentää ostotahtia ja säästää rahaa ensi kuussa oleville kauneusmessuille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*