Header img

Tapahtumarikas lauantai Helsingissä

17/04/2018

Kevät on aina blogitapahtumien ruuhkaisinta aikaa ja koska asun kuitenkin melko pitkän matkan päässä pääkaupunkiseudulta, pyrin käymään siellä aina silloin, kun tiedossa on useampi tapahtuma. Viime viikonloppuna tiedossa olikin kivoja juttuja, kun suuntasin pariksi yöksi Helsinkiin. Viikonlopun tapahtumat tulevat blogiin nyt teknisistä syistä nurinkurisesti, kun kerron ensin lauantain tapahtumista ja seuraavaksi sitten perjantaista.

Gaalalook ©Liisa, Elämää smykkinä -blogi

Lauantaina oli luvassa kaksi tapahtumaa, jotka molemmat olivat Indieplacen järjestämiä. Aamulla osallistuin Creative Morning tapahtumaan, joka alkoi pienellä niska-hartiaseudun jumpalla. Kylläpä teki muuten hyvää ja huomasi taas hyvin, miten järkyttävässä jumissa sitä onkaan. Jumpan meille piti Vastaisku ankeudelle -blogin Jenny Henriksson. En ollutkaan aikaisemmin hänen blogiinsa tutustunut. Sen jälkeen Julia Oravisto kertoi meille luovuudesta, inspiraatiosta ja tehtiin pari mindfulness harjoitusta.

Jumppanauhalla piti tietysti odotellessa leikkiä ©Eetu Järvi

Rentouttavan alun jälkeen päästiin kuulemaan NUXE -kosmetiikkasarjasta, joka on ollut Suomessa aikaisemminkin myynnissä, mutta ehti olla vähän aikaa poissa. NUXE on nyt tulossa takaisin ja meille kerrottiin sarjan ideologiasta, sekä suosituimmista tuotteista. Saatiin myös kivat goodiebagit mukaan, jossa oli näitä NUXEn suosituimpia tuotteita, sekä myös yksi uutuustuote.

NUXEn Reve de miel hunajasarjaa

Aamun tapahtuma järjestettiin Väinö Kallio nimisessä ravintolassa ja päivän päätteeksi saatiinkin syödä ravintolan valmistamaa sushisalaattia buffetista. Salaatit oli ihan mielettömän hyviä ja kyllä maha tuli hyvin täyteen. Ravintola on siis aivan uusi ja he järjestävät erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia tiloissaan. Nuxen lisäksi saatiin vielä toinenkin goodiebag, joka sisälsi mm. pähkinöitä, aurinkovoidetta ja hammasharjan! Hammasharja tulikin tarpeeseen, sillä olin jättänyt omani kotiin.

Salaattibuffet, jossa mukana jyväbroileria

Illalla suuntasin Inspiration Blog Awards gaalaan, joka järjestettiin jälleen Kattilahallilla ja paikalla oli monia mielenkiintoisia esittelijöitä. Mielenkiintoisimmat pisteet olivat Bronx Colors kosmetiikkamerkin piste (yllätys yllätys) sekä Instrumentariumin piste, jossa pääsi kokeilemaan erilaisia kehyksiä ja aurinkolaseja. Bronx Colors onkin ihan uusi kosmetiikkamerkki, joka lanseerataan Suomeen 23.4. Sokoksiin! Pisteellä meikkaaja Piia Hiltunen, teki minulle tuotteilla huulimeikin ja yllättävän kestäviltä nuo meikit vaikuttivatkin. Batisten pisteellä oli hauska Photobooth, jossa käytiinkin Kauneusgurusi -youtube kanavaa pitävän Pauliinan kanssa. Pauliinan kanssa vietinkin koko illan ja mukaan liittyi myös Elämää smykkinä -blogin Liisa.

Ihana Pauliina oli seurana lauantaina! ©Henri Ilanen

Vaikka iltatapahtuma olikin viimevuotista päivätapahtumaa pienempi, niin jotenkin mielestäni siellä oli parempi tunnelma. Varmaan juurikin tapahtuman intiimiyden vuoksi. Illan aikana jaettiin myös Blog Awards palkinnot, kuunneltiin musiikkiesityksiä ja napsittiin pikkupurtavaa cocktailien kanssa. Mulla ainakin oli ihana ilta ja jäi tosi hyvä fiilis. Ihan parasta kun sai ottaa tällaisen irtioton arjesta, laittautua iltaa varten ja hengailla ilman mitään kiirettä.

Lauantaipäivän storykuvia on nähtävissä Instagramin kohokohdissa tämän viikon ajan, joten käy ihmeessä fiilistelemässä lauantaita myös sieltä!

Miten sun viikonloppu meni?

Kiitokset kuvista Liisa, Eetu Järvi sekä Henri Ilanen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*