Header img

Perjantainen Helsinki Make Up Event

19/04/2018

Viime viikonloppu vierähti Helsingissä ja lupasin tulla kertomaan vielä perjantain tapahtumista. Perjantaina lähdin aikaisin kuuden jälkeen junalla kohti Helsinkiä ja ensimmäisenä olin sopinut käyväni kurkkaamassa PR-toimisto Marsaanan Showroomissa uutuustuotteita. Heille oli tullut esimerkiksi Kicksin uutuuksia sekä muutamia muitakin mielenkiintoisia merkkejä. Olen ihan super innoissani kaikista uutuuksista, joista tulette varmasti blogissa kuulemaan, sillä sain kivasti kaikkea uutta testattavaa mukaani.

Marsaanalta suuntasin ystäväni Jeffin kanssa syömään sushia (yllätys yllätys) ja sitten kohti toista kertaa järjestettävää Make Up Event tapahtumaa. Viimeksi se järjestettiin pari vuotta sitten, jolloin tapahtuma oli suunnattu pelkästään kauneusalan ammattilaisia varten. Tällä kertaa myös kuluttajat olivat tervetulleita tapahtumaa. Harmillisesti tapahtuman markkinointi ei ilmeisesti ollut oikein onnistunut, sillä tapahtumassa ei näyttänyt olevan kovin suurta yleisöryntäystä. Sinänsä tosi harmi, koska itse olen tykännyt tällaisesta nimenomaan meikkaukseen ja maskeeraukseen suunnatusta tapahtumasta. Tapahtumassa järjestettiin myös maskeerauskilpailu, jonka tuotoksia oli todella kiva seurata. Upeita töitä oli esillä!

Make Up Eventissä oli kuitenkin mukavasti näytteilleasettajia ja hyviä tarjouksia, joten joitain hankintojakin tuli tehtyä. Ensimmäisenä ostin Punanaamion pisteeltä ripsiä, Demi Whispies monipakkauksen sekä magneettiripset! Siistiä päästä kokeilemaan magneettiripsiä. Mukaan lähti myös musta ripsiliima, sillä sille on aina silloin tällöin tarvetta. Glitternistin pisteeltä nappasin mukaani, pitkään himoitsemani, simpukkakorvikset. Nekin olivat kivassa tarjouksessa.

Tapahtuman jälkeen kävin vielä hankkimassa uuden puhelimen, sillä edellinen alkoi jumitella ihan huolella. Edes muistin tyhjentäminen ei auttanut, joten oli pakko sanoa hyvästi pitkäaikaiselle kumppanille, Samsung Galaxy S4:lle ja toivottaa tervetulleeksi uusi Samsung Galaxy S8+. Ostin puhelimen Forumin Telia kaupasta, jossa palvelu oli kyllä niin huonoa, että olisi oikeasti pitänyt jättää ostamatta ja hankkia puhelin jostain muualta. Eipä ole ennen käynyt niin, että kun käyn ostamassa puhelinliikkeestä uuden puhelimen, kävelenkin liikkeestä pois kahden toimimattoman puhelimen kanssa. Mulle siis tyrkättiin käteen vain uusi SIM-kortti (joten vanha lakkasi samantien toimimasta) sekä puhelin ja toivotettiin hyvät päivän jatkot.

Alekorut on mun heikkus ja Gina Tricotista tuli tehtyä pieniä hankintoja.

Aikani yritin saada puhelimessa olevaa SIM-kortti kelkkaa auki, siinä onnistumassa, kunnes kävin pyytämässä apua Telian Express -liikkeestä, joka sijaitsi vaan kerrosta alempana. Siellä onneksi oltiin tosi avuliaita ja saatiin puhelin toimintakuntoon ja minut takaisin yhteyden päähän. Puhelin on onneksi osoittautunut oikein hyväksi ja kyllähän tuo uusi tekniikka on aina vaan hienoa! Tämänkin postauksen kuvat on otettu tuolla uudella puhelimella, lukuun ottamatta sushikuvaa.

Sellainen reissu Helsingissä tällä kertaa. Jonkun verran tuli sunnuntaina shoppailtua kun kävin pikaisesti ennen junan lähtöä Gina Tricotissa. Mukaan lähti kuvassa olevat korut sekä pari paitaa. Lauantain Inspiration Weekend tapahtumia pääset lukemaan tästä postauksesta.

Hei ja tänäänhän on allekirjoittaneen syntymäpäivä, joten kannattaa suunnata Instagramin puolelle (mariaglow1), koska siellä on tänään luvassa synttäreiden kunniaksi arvonta! 🙂

Onko sulle koskaan käynyt niin, että puhelinliikkeessä ei ole laitettu puhelinta valmiiksi käyttökuntoon? Vai oletko sitä mieltä, ettei edes tarvitse?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*