Header img

Tammikuun Cleobox

07/02/2014

Tammikuun Cleopatra’s Secret boxi saapui vasta helmikuun puolella, mutta tällä kertaa yllätysboxi yllätti hyvinkin positiivisesti! Eihän sille voi mitään, mutta on todella kutkuttavaa odotella mitä boxista mahtaa ilmestyä. En edes käynyt katsomassa muiden esittelyjä kyseisetä boxista, sillä en halunnut pilata yllätystäni.

Mutta sitten siihen asiaan, eli mitäs sieltä laatikosta löytyikään?

 Käsivoidetta, kynsinauhaöljyä, luomivärejä ja silmänrajauskynä.

Planeta Organican sheavoita sisältävä ravitseva käsivoide 75ml. Arvo 6,50€

Loistava ajoitus! Mulla on nimittäin ollut tarkoituksena etsiä käsilaukkuun sopiva käsivoide, mutta monesti se on tyssännyt siihen, että tuotteet sisältävät akrylaatteja. Vaan tässäpä ei sellaisia ole! LOISTAVAA! Koostumus oli ohuempaa kuin kuvittelin, mutta kuitenkin melko paksua ja imeytyi yllättävän hyvin. Jättää kädet todella pehmeiksi. Pelkäsin tuoksun olevan luonnonkosmetiikalle tyypillisesti voimakas, mutta se onkin oikein siedettävä. Tämä saa paikkansa kyllä minun käsilaukussani!

Ei akrylaatteja!

Famous Names – Dadi’Oil 95% Organic Nail treatment. Kynsinauhaöljy. Arvo 19,95€

Jo toinen hankintalistalla oleva tuote. Kynsinauhaöljy, jota ei ole tullut ostettua siksi, että ne yleensä ovat aika hintavia. Vaan eipähän tarvitse sitäkään enää metsästää, kun tässähän tämä on. Tuoksu oli melko voimakas, mutta ei jää pitkäksi aikaa tuoksumaan. Minulle tuli mieleen vähän eteeriset öljyt ja ihmekös tuo kun öljyjähän tämä tuote sisältää! Tulee ehdottomasti päivittäiseen käyttöön. Katsotaan auttaako tämä vahvistamaan kynsiä minun epätoivoisessa kynsien kasvatusprojektissa.

Kynsinauhaöljyn INCI. Oliivi- Jojoba ja Avocadoöljyä.

MeMeMe kolmen värin ”Smokey Eyes”-paletti. Arvo 6,50€

Tätä en vielä ole testannut. Minulle entuudestaan tuntematon merkki, joten mielenkiinnollahan tätä käyn kokeilemaan. Ainakin kun Piritan blogista kurkkasin, niin pigmentit pitäisi olla ihan hyvät. Tämä täytyykin laittaa pian testaukseen luomille!

e.l.f. Eyeliner -Ash silmänrajauskynä Arvo 2,90€

Tuollainen tummanharmaa silmänrajauskynä. Tuskin tulee päivittäiseen käyttöön, mutta uskoisin tällekin olevan silloin tällöin käyttöä, sillä minulla ei ole vielä ennestään yhtään harmaansävyistä silmänrajauskynää.

Tällä kertaa boxi oli erittäin mieluinen ja olin hyvin tyytyväinen sisältöön! Mitähän sieltä seuraavaksi tulee?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*