Header img

MeMeMe Smokey Eyes trio

10/02/2014

Tammikuun Cleopatra’s Secret boxista tullut luomiväritrio piti tottakai ottaa heti testaukseen. MeMeMe oli minulle entuudestaan tuntematon merkki. Olin kyllä todella epäileväinen tuotteen suhteen, sillä olen hyvin kriittinen pigmenteistä (ja siis siitä, että sitä täytyy luomiväreissä olla.) Niinpä päätin ottaa luomivärit tositestaukseen ja tein niillä meikin itselleni töihin.

Pohjusteena käytin jälleen kerran Too Faced Shadow Insurancea ja päälle pistin vähän puuteria. Käytin silmämeikissä luomivärinapin kaikkia kolmea sävyä.

Pigmentit olivat kyllä yllättävän hyvät. Valkoinen olisi ehkä saanut olla vielä aavistuksen pigmenttisempi, mutta tahmeammalla pohjusteella valkoisestakin saa varmasti enemmän väriä irti. Hyvin pystyi siveltimillä meikin tekemään ja tykkäsin koostumuksesta. Myös sävyt olivat hyvät.

Meikki myös pysyi hyvin silmissä koko päivän, eli positiivinen yllättäjä tämä luomiväritrio. Tuo on varmasti kätevä, jos lähtee reissuun ja tarvitsee tehdä vähän juhlavampaa meikkiä. Ei tarvitse raahata mukana isoa luomiväripalettia, kun vain yksi nappi riittää.

Onko MeMeMe sinulle entuudestaan tuttu merkki?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*