Header img

A-Derma

14/02/2014

Sain testaukseen pari A-Derman tuotetta, kun he pyysivät minua testiryhmään. Minun siis tulee testata tuotteita 3 viikon ajan ja kertoa kokemuksistani. A-Derman tuotteita myydään apteekeissa.

Halusin tehdä tällaisen ensivaikutelma postauksen ja sitten 3 viikon jälkeen teen uuden postauksen tuotteiden tuloksista. Sain testaukseen siis voiteen ja suihkuöljyn, joita voi käyttää kasvoille ja vartalolle. Itse ajattelin tehdä testin vartalolle ja erityisesti säärille, sillä sääret ovat minulla näin talviaikaan todella kuivat.

Voide on hajusteeton perusvoide. Ohuempaa kuin Aqualana L, mutta ei kuitenkaan sellaista juoksevaa. Tuoksu on siis sellainen tyypillinen hajusteettoman voiteen tuoksu. Väriltään voide on valkoista ja se levittyy ja imeytyy hyvin.

Voiteen sisältö

Suihkuöljy tuoksuu hieman samalle kuin Nivean suihkuöljy, mutta selkeästi miedommin ja siksi pidän tästä enemmän kuin Nivean suihkuöljystä. Koostumukseltaan öljymäistä (yllättävää, eikö?) ja juoksevaa. Väriltään läpikuultavan kellertävää.

Suihkuöljyn sisältö

Mielenkiinnolla rupean näitä testaamaan ja kirjoittelen sitten kolmen viikon päästä yhteenvedon mitä tuotteista tykkäsin. Ainakin suihkuöljy vaikuttaa todella kivalta, sillä minun on vaikea löytää suihkussa käytettäviä pesuaineita, kun ne tuppaavat kuivattamaan ihoa entisestään.

Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoille! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*