Header img

Julkkismeikkejä

16/02/2014

Ystävilläni oli julkkisbileet edessä, joten he pyysivät jos voisin tehdä heille meikit kyseisiin bileisiin. Olin tottakai innoissani, sillä harvemmin pääsee tekemään toisille vähän revitellen meikkejä. Heidän tuli siis pukeutua kyseisiin bileisiin julkkikseksi. Molemmat olivat valinneet itselleen julkkiksen, jonka pohjalta lähdettiin sitten meikkiä toteuttamaan. Arvaatteko keistä on kyse?

Lisäkepeppu on hot.

Olin vielä lisännyt itselleni haastetta, sillä olin jättänyt meikkipakkini Kuopioon! En tajua mikä ihmeen mielenhäiriö on sattunut, etten älynnyt ottaa sitä mukaani. Mutta onneksi matkapakissani on yleensä vähän enemmänkin meikkejä, kuin mitä päivittäin käytän ja löysin jotain välineitä Joensuustakin. Lisäksi vielä meikattavien meikkipussit mukaan ja saatiin meikit aikaiseksi.

Inspiraationa olivat siis Jennifer Lopez sekä Paula koivuniemi.

 Jennifer Lopezin meikin ispiraationa käytettiin On The Floor musiikkivideon meikkiä. Sen pohjalta lähdettiin tekemään ja olin lopputulokseen ihan tyytyväinen. Ehkä olisi voinut tehdä vielä voimakkaamman varjostuksen silmiin, mutta eipähän mennyt liian teatraaliseksi.

Paula Koivunimen inspiroimassa lookissa tottakai mattamusta smokey eye meikki sekä punaiset huulet. Mattavärit eivät ole ehkä minun parasta alaani ja kerran jouduttiin vähän pyyhkimäänkin, kun meinasin epäonnistua. Onneksi saatiin kuitenkin meikki korjattua ja näyttämään paremmalta. Mattavärejä on vaan niin hankala häivyttää.

Oli todella kivaa meikata pitkästä aikaa joitain muutakin, kuin omia kasvoja. Kun vain olisi ollut se koko meikkipakki mukana, niin olisi saanut vielä vähän parempaa jälkeä aikaan, mutta tällaista tämä kahden kodin välillä reissaaminen on. Onnistuiko meikit sinusta? Ovatko yhtään inspiraationsa lähteen näköiset?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*