Header img

Synttäriviikko: Blogin ja bloggaajan historiaa

17/03/2015

Syttäriviikon toisena postauksena palaamme blogin perustamishetkeen.
Tardenomiopintojeni aikana, vuonna 2010, innostuin meikkaamisesta toden teolla. Ryhdyin Avonin konsulentiksi ja pääsi sitä kautta hyvin sisään kosmetiikkamaailmaan. Luokkakaverillani oli oma blogi (ei tosin kosmetiikka-aiheinen) ja tästä keksin, että voisin itsekin ruveta kirjoittamaan blogia. Aluksi kirjoittelin meikkikokeiluistani, tein kuvallisia ohjeita meikkeihin ja vertailin tuotteita. Blogin motto ”Everyone is beautiful” on lähtöisin ajatusmaailmastani ulkonäköä kohtaan. Mielestäni kaikki ovat kauniita ja meikillä tätä kauneutta voidaan korostaa. Olen myös ehdottomasti sitä mieltä, ettei ketään saisi koskaan arvioida ulkonäön perusteella. Et voi koskaan tietää kuinka upea ihminen, on jokaisen erilaisen ulkokuoren alla.

Blogin ensimmäinen banneri

Alkuaikoinen kirjoittelin myös aika paljon elämästäni muutenkin. En myöskään lukenut muita blogeja ja aloitin muiden kosmetiikkablogien lukemisen vasta pari vuotta sitten. Kosmetiikkaintoni paisui niin suureksi, että tradenomiopintojen loputtua päätin lähteä opiskelemaan Meikkaaja-maskeraajaksi. Minulla oli suurena unelmana oma kauneushoitola ja halusin ensin käydä meikkikoulun. Meikkikoulun aikaan hain myös kosmetologikouluun. Meikkikoulu loppui toukokuussa ja kesän jälkeen pääsin töihin kauneushoitolaan. Olin todella iloinen, sillä saisin samalla koulutusta rakennekynsiin, ripsienpidennyksiin ja voisin mahdollisesti myöhemmin opiskella oppisopimuksella kosmetologiksi Olin päässyt kosmetologikouluun, mutta peruin paikkani, edellämainituista syistä.

Blogin ensimmäinen tutoriaalimeikki

En kuitenkaan ehtinyt olla montaa kuukautta töissä, kun allergiaoireet alkoivat ja jouduin hylkäämään ajatuksen omasta hoitolasta ja kosmetologiksi opiskelusta. Täytyi keksiä uusi suunnitelma ja tässä sitä nyt ollaan. Toisen vuoden röntgenhoitajaopiskelijana, olosuhteisiin nähden tyytyväisenä alavalintaan. Ainakin saan edelleen harrastaa meikkejä ja kosmetiikkaa niin paljon kuin ehdin!

Nykyisin keskityn enemmän ihonhoitoon ja erilaisiin meikki-ideoihin, tutoriaaleja unohtamatta. Koitan kuitenkin samalla jatkuvasti etsiä juuri niitä minulle sopivia, parhaita tuotteita, jotka eivät sisältäisi minua allergisoivia akrylaatteja. Haluan myös jakaa tietoa akrylaattiallergiasta, joka tuntuu yleistyvän jatkuvasti. Pahin rakennekynsi- ja ripsienpidennysbuumi lienee jo ohi, mutta veikkaan, että allergisoitumista tulee olemaan tulevaisuudessakin. Toivottavasti blogistani on apua niille, jotka epäilevät allergisoituneensa tai ovat jo allergisia akrylaateille. Etsitään yhdessä ne käyttöön sopivat tuotteet!

Blogin kirjoittaja 5 vuotta sitten

Tällä hetkellä blogi onkin minulle todella tärkeä. On ihanaa jakaa havaitsemiaan asioita eteenpäin ja kuulla myös muiden kokemuksia. Koulu ja työt vie todella paljon aikaa, mutta keväällä on taas muutoksia edessä ja toivonkin että vapaa-aikaa liikenee taas blogillekin! Kiitos että olette olleet mukana! <3

Käykäähän osallistumassa myös synttäriarvontaan tässä postauksessa:
http://dazzling-glow.blogspot.fi/2015/03/synttariviikko-arvonta.html

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*