Header img

Synttäriviikko: Gran Canaria kosmetiikkafriikin silmin Osa 1

18/03/2015

Oisko reissupostauksen aika! Hiihtolomalla siis kävin nauttimassa aurinkolomasta Las Palmasissa. Lämmöstä ja auringosta ei kyllä voinut puhua. Tai no, lämmintä oli 20 astetta, mutta tuuli oli niin pirun kylmä pohjoistuuli, että ulos joutui lähtemään toppaliivissä. Että tiedoksi itselle ja kaikille muille, että jos menet Las Palamasiin hiihtolomalla, niin älä mene. Siellä on KYLMÄ! Pari päivää vietettiin ostoskeskuksissa, kunnes keksittiin ottaa bussi saaren eteläosaan Maspalomasiin. Reilun tunnin matka ja siellä olikin sitten aivan eri sää. Lämmintä 26 astetta ja pilvetön taivas! Siis, sellaista säätä mitä olin toivonutkin. No, tiedänpähän ensin kerralla.

Palmupuita ja… toppaliivi.

(Ja tiedättekö, että vaikka kuinka monille oltiin etukäteen sanottu että Las Palmasiin ollaan menossa, niin vasta sitten reissusta palauduttua alkoi tulla näitä ”Joo tiedän, siellä on aika pilvistä yleensä.” ”Joo tiedän, siellä on aika kylmä tähän aikaan.” Niin, että, ette voinu sitten ennen matkalle menoa sanoa mitään. -_-)

Siispä olosuhteiden (sään) pakosta vietettiin aikaa ostoskeskuksissa ja voin kertoa, että eipä ole ennen tullut shopattua ihan tässä määrin näin lyhyen ajan sisällä! Vaatteet olivat selvästi edullisempia kuin Suomessa, mutta kosmetiikan kanssa sai olla aika tarkkana. Hinnat olivat yleensä aikalailla samat kuin Suomessakin, joskus jopa kalliimpiakin.

Maspalomasissa oli lämmintäkin!

Kerronkin tässä nyt hieman eri ostospaikoista. Las Palmasin keskustassa pääostoskadun Mesa Y Lopezin varrella on iso ostoskeskus nimeltä El Corte Inglés. Minulle tuli siitä aivan mieleen Stockmann. Kosmetiikkaosastolla myynnissä oli esimerkiksi Too Facedia, Benefitia ja Urban Decayta, mutta hinnat olivat niissä korkeammat kuin esimerkiksi englantilaisissa verkkokaupoissa, joten näiltä merkeiltä en mitään ostanut. Ensimmäisellä kerralla kosmetiikkaosastolla lähinnä kävin vain katselemassa tarjontaa, mutta toisella kerralla kotiutin mukaani muutamia tuotteita:

MACin pisteellä oli ensimmäisellä kerralla naismyyjä, joka ei puhunut englantia, joten silloin en päätynyt mitään ostamaan. Hinnat MACilla olivat aikalailla samaa kuin suomessakin, joku taisi olla 50 senttiä halvempaa. Toisella kerralla paikalla oli ihana miesmyyjä, jonka poikaystäväni nimesi samantien Mr. MACiksi. Mr. MAC oli ihana! Antoi minulle pyytämäni tuotteet ja tuli vielä mukaani kassalle sanomaan, että Paint Potista saan sitten -15% alennusta. Kaikki pisteet siis Mr. MACille! Ostin siis Paint Potin sävyssä Painterly ja himoitsemani huulipunan sävyssä Creme Cup.

Make Up Foreveria oli myöskin myynnissä, mutta hinta lienee samoissa kuin Suomessakin (taisin tämä Mizz Annielta tarkistaakin), joten mukaani nappasin alepöydästä 12euron hintaan tämän… POSKIPUNAN!? Kyllä mua vähän hämäs toi Artist Shadow tossa paketissa, mutta kyllä siellä muuten lukee että Blush. Pigmentit kyllä riittänee luomiväriksikin, sävy on S-924.

Hotellimme vastapäätä oli toinen ososkeskus nimeltä El Muelle. Ilmeisesti se oli Las Palmasin uusin ostoskeskus. Pakko antaa hieman miinusta siitä, että tuo rakennus kaikui ihan kamalasti. Kaikkien ihmisten ja lasten äänet kaikuivat todella kovasti keskuksessa, joten varsinkin illasta meteli oli aika ikävää. Ostoskeskuksessa olikin sitten useampi kosmetiikkaliike. Douglas niminen liike muistutti minua hieman emotioneista, hyvin samantyylinen se oli. Macava niminen kosmetiikkaliike löytyi myös samasta paikasta. Minua hieman huvitti se, että Macavan logo on kirjoitettu samalla fontilla kuin MACin loco. Vaan MACia siellä ei kyllä ollut myynnissä.  Hintavertailua hankaloitti hieman se, ettei hintoja ollut kovinkaan hyvin nähtävillä. Joutui siis monesti kysymään myyjältä ja myyjien palveluhalukkuus oli hieman eri luokkaa kuin suomessa yleensä. Milloin höpöttelivät puhelimessa eivätkä noteeraaneet ollenkaan ja milloin sitten seurasivat perästä ja tarkkailivat. Silloin tuli aina sellainen olo että he luulivat varkaaksi. Ja tätä tapahtui muissakin liikkeissä, myyjät seurasivat todella tarkasti kun kiertelin.

Douglasissa oli myös liikkeen omia tuotteita myynnissä, ainakin hiusten- ja ihonhoidossa, mutta ne eivät minua niinkään kiinnostaneet. Sen sijaan olin iloinen, kun bongasin että siellä myytiin ArtDecoa. ArtDecolta ostin mustan Vedenkestävän Soft Eye Linerin, jota käytän päivittäin yläripsirajaan ja Glossy Lip Volumizerin (joka jostain syystä onnistui välttämään kuvauksen). Lisäksi mukaan lähti Sleekin Ultra Matter V1 paletti (eli se neonpaletti). Juicy Couturen Viva La Juicy Noir tuoksun ostin Macavasta. Ostin tuotteen useammalla reissulla, sillä kävimme tuossa kauppakeskuksessa moneen kertaan.

Maspalomasissa oli myöskin ostoskeskus jossa oli kosmetiikkaliikkeitä. Toisessa kävin pyörähtämässä ja totesin hintojen olevan huomattavasti korkeammat kuin Las Palmasissa, joten sieltä en sitten ostanut mitään. Sen sijaan löysin tuosta kauppakeskuksesta (jonka nimeä en nyt millään muista) Inglotin myymälän! Kyllä siinä hieman silmät suureni kun tuon myymälän bongasin! Ja tiedättekö, hinnat oli halvemmat kuin suomessa. Pigmentit, joita olen jo pari Inglotilta ostanut olivat 13 euroa. Siis ne samat jotka suomessa maksavat n. 18 euroa. Ostin siis kaksi pigmenttiä, sillä toinen oli vielä alennuksessa 6eurolla. Kaivelemaan jäi aleposkipuna jota en ottanut kun mietin ettei minulla ole sille palettia. Vasta myöhemmin muistin että olin hankkinut Z-paletin, eli siihen olisin sen voinut lykätä.

Tästä postauksesta näyttää tulevan niin pitkä, että jatkan toisessa osassa. Siellä esittelen sitten vielä loput ostokset, joita ostin esimerkiksi Las Arenas nimisestä ostoskeskuksesta! Ne ei siis todellakaan ollut vielä tässä 🙂

 Käykäähän osallistumassa myös synttäriarvontaan tässä postauksessa: http://dazzling-glow.blogspot.fi/2015/03/synttariviikko-arvonta.html

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*