Header img

Sängyn pohjalta bloggailua

29/02/2012

Flunssa veti viimein pidemmän korren ja on aika tehokkaasti vienyt minulta kaikki voimat. Kuume nousi maanantai-iltana ja tiistai aamuna soitin sitten lääkäriajan. (Johan tässä on pari viikkoa sairasteltu). Menin kuitenkin aamulla vielä kouluun tekemään 60-luvun näyttökokeen, kun perjantaina en sitä ehdi tekemään. Meinasin kesken kokeen pöyrtyä, joten osan ajasta meikkasin sitten tuolilla istuen. Lopputulos oli kuitenkin oikein hyvä, sillä numeroksi kokeesta tuli 4+ (asteikko 1-5) ja olin oikein tyytyväinen. Lääkäri sitten määräsi antibioottikuurin, joka olikin pikkuisen vahvempaa lääkettä eikä vatsa oikein halunnut sitä kestää. Olo oli siis ihan hirveä illalla ja nukkumaan menin jo yhdeksältä.

Nukuin 12 tunnin yöunet ja olo ei ollut juurikaan sen parempi kuin illallakaan. Kuumetta oli edelleen. Sen verran sain väkisin aamupalaa syötyä, että buranan uskalsin ottaa, mikä tekikin olosta huomattavasti paremman. Nyt siis olen jo jotenkuten paremmassa kunnossa. Serkku lupasi tuoda minulle maitohappobakteereja, jotta saan vatsan kestämään antiboottia paremmin. Ruokakin on jo jonkun verran paremmin maistunut, vaikka edelleenkään mitään suurta ruokahalua ei ole.

Perjantaina pitäisi sitten jo olla terveenä, kun menen malliksi luokkakaverilleni siihen näyttökokeeseen ja lähden iltapäivästä kohti Joensuuta. Onneksi junassa ja autossa voi nukkua, mutta illalla olisi vielä Nightwishin konsertti, jonne olen menossa siskojeni ja poikaystäväni kanssa. En haluaisi keikkaa missata, mutta eipä sinne kipeänäkään jaksa mennä. Toivotaan siis, että jos vielä huomisen lepään niin jo perjantaina alkaisin olla elävien kirjoissa. 🙂 Meikkiaiheita koitan saada aikaiseksi, kunhan vaan paranen. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*