Header img

Physicians Formula tuotteiden testaus

25/01/2015

Sain joululahjaksi Physicians Formula sarjan tuotteita. Poskipunan, ripsivärin, kolme rajauskynää sekä luoiväripaletin. Merkki on minulle entuudestaan tuntematon.

Pääsin viimein testaamaan tuotteita ihan käytännössä. Poislukien tuo ripsiväri, sillä en halua avata uutta ripsiväriä kun entinen on vielä käytössä. Ensinnäkin on pakko sanoa, että tykkään hirmuisesti näistä tuotteiden pakkauksista. Ne on jotenkin niin suloisia!

Luomiväripaletissa on helmiäishohtoisia nudevärejä. Ensin ajattelin, ettei värit varamaan eroa toisistaa juurikaan iholle laitettuna, mutta kyllä ne vaan erottui. Pigmentit eivät ole ihan Too Facedin luokkaa, mutta yllättävän hyvät kuitenkin. Jälki on melko pehmeää ja näillä saa todella kivan hohtavan nudemeikin tehtyä. Luomivärin levityksen jälkeen harmittelin, ettei minulla ollut ruskeaa eyelineria, sillä juuri sitä tämä meikki olisi kaivannut, sillä luomiväristä tuli niin pehmeä vaikutelma. Täytyi siis tyytyä mustaa, joka oli  kieltämättä vähän kova tämän meikin kanssa.

Alarajaukseen käytin sitten Phycisians Formulan ruskeaa rajauskynää. Koostumus kynissä on ihanan pehmeä, eli ei tarvitse painaa kovaa ja lisäksi jäljen saa hyvin häivytettyä siveltimellä. Lisäksi tuossa mustassa kynässä on glitteriä mukana juuri sopivasti, että sillä saa tehtyä kimaltelevan rajauksen. Rajauskynän hylsyt on metallia ja se tekee näistä vähän ylellisemmän tuntuisen, kuin muovipakkaukset. Näitä ei myöskään tarvitse teroittaa, sillä päästä pyörittämällä tuotetta saa lisää esille. Jos kuitenkin haluaa tehdä ihan tarkkaa jälkeä, niin kynän päädyn irroittamalla alta löytyy pieni teroitin, jolla kärjen saa muotoiltua teräväksi.

Korostusväri/poskipunan pakkaus on myös hurjan suloinen! Ja siinä on sydämiä!

Alla on myös tila siveltimelle, joka on sekin pinkki. Lisäksi alta löytyy myös peili.

Yllätyin poskipunan pigmenttisyydestä. Monisävyisyytensä ansiosta tällä saa todella kivan ja luonnollisen hehkun poskille, mutta halutessaan voi sutia useammankin kerroksen, jolloin väristä saa näyttävämmän. Sävy on hohtava ja kylmä, juuri sellainen millaisesta itse poskipunissa tykkään! Jos tästä haluaa pelkkä hohtoa kasvoille, voi väriä yrittää ottaa vain vaaleasta kohdasta. Itse koen sen kuitenkin aika hankalaksi, sillä tuo alue on melko pieni.

Kaikenkaikkiaan tykkäsin kovasti näistä tuotteista. Sopivan pigmenttisiä ja kiva koostumus. Erityisesti ihastuin noihin rajauskyniin! Ne on jotenkin niin käteviä ja juuri hyvän värisiä. Poskipuna pääsee myös varmasti vakiokäyttöön, sillä tuo sävy on juuri hyvä niin arkimeikkiin. Plussaa ihanista pakkauksista!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*