Header img

L’Oreal La Palette Nude Rose

29/10/2015

Nudepalettien määrä on räjähtänyt suomalaisissa kosmetiikkaliikkeissä. Tämä on mielestäni ollut todella hyvä trendi, sillä olen aina ollut enemmän luomiväripalettien ystävä, kuin yksittäisten luomivärien. Kolmen tai neljän luomivärin paletit on käteviä arkikäytössä, mutta jos on yhtään monipuolisempi meikkaaja, niin paletissa olisi hyvä olla vähän enemmänkin sävyjä. L’Orealin uudet La Palette Nude paletit onkin aivan loistava valinta, jos haluaa lähteä kokeilemaan vähän enemmänkin eri sävyjä.

La Palette Nude Roséssa sävyt ovat punertavia ja sopivatkin varmasti hyvin monille suomalaisille. Sävyjä löytyy niin arkeen kuin juhlaan ja kaikki sävyt sopivat hyvin yhteen keskenään. Jos siis käyttää samasta paletista kahta tai vaikka kolmea luomiväriä samassa meikissä, niin pieleen ei voi mennä. Seassa on niin mattaisia kuin hohtaviakin sävyjä. Pigmentit on pehmeitä, muttei kovinkaan voimakkaita ja siten värejä on helppo käyttää. Ei tarvitse pelätä että väriä tulisi kerralla liikaa, vaan näitä on helppo lisätä ja häivyttää. Näin meikistä tulee pehmeän näköinen.

Palettia on saatavana myös Beige versiona. Voit siis valita ne sävyt, jotka tuntuvat sopivan itsellesi paremmin. Paleteissa on tosiaan niin monta sävyä, että lookia voi vaihdella mielen mukaan ja meikin pystyy tekemään niin arkeen kuin juhlaan. Paletissa on mukana aplikaattori-sivellin yhdistelmä, joka kulkee kätevästi mukana. Kannessa on myös peili, joten meikkaus onnistuu muuallakin, kuin sen oman meikkipeilin edessä. Kooltaan paletti ei ole kovinkaan iso, joten ei tarvitse huolehtia siitä, että sen mukana pitäminen olisi hankalaa.

Itse tein tallaisen perusmeikin paletilla. Pidän siitä, ettei meikkiollut liian tumma vaan värit häivyttyivät kivasti ja tekevät ihanan pehmeän lookin. Vinkkinä paletin sivellintä käyttäville, että aplikaattorilla väriä saa enemmän kuin siveltimellä. Vaaleat sävyt kannattaa siis levittää aplikaattorilla ja tummemmat siveltimellä. Häivytys tehdään myös siveltimellä, siihen aplikaattori ei oikein sovellu.

La Palette Nude on siis helppo valinta niille, jotka arastelevan luomivärien käyttöä, mutta haluaisivat silti kokeilla. Sävyt on sen verran helppokäyttöiset, niin koostumukseltaan kuin väreiltää, että pieleen ei voi mennä. Näillähän saa helposti tehtyä vaikka pikkujoulumeikin! Paletteja saa ostettua ainakin Anttiloista ja Sokoksista ja niiden hinta pyörii kahdenkympin hujakoilla. Voisi olla myös hyvä valinta pukin konttiin kaikille meikkauksesta kiinnostuneille!

Paletti saatu testiin blogin kautta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*