Header img

Kauneusbloggaajien miitti osa 2

27/01/2014

Sokokselta tosiaan siirryimme Amarilloon ja sieltä sitten minun luokseni.

Tässä ollaan vielä sokoksella. Mizz Anniella taisi ainakin olla kivaa!

Odoteltiin vielä Marianne, joka liittyi seuraan töidensä jälkeen vain tähän minun luokse.
Sittenpä leviteltiinkin jo lattialle vaihtareita/myyntiin tulevia tuotteita ja niitä tutkittiin

Annie, Mimosa, AnneDeadly ja Mizz Annie miittailemassa.

Livbox sponsoroi meidän miittiä ja Mizz Annie toikin mukanaan meille kaikille LivBoxit! Siitä suuri kiitos!

En ole vielä tarkemmin ehtinyt tähän sisältöön perehtyä. Mutta tässä kuva siitä. Monelta bloggaajalta kyllä löytyy Tammikuun Livbox esittely, joten sieltä varmasti löytyy lisätietoa.

Mizz Anniella oli myyntituotteissaan Sleekin Bad Girl paletti. Olen jo pitkään himonnut Sleekin paletteja, kun niistä niin kovin moni on hehkuttanut blogeissaan. Ja nyt tiedän miksi. Kokeilin nimittäin varovasti mattamustaa väriä kädelleni ja päästin vain suustani ”Vou, tän mie haluan!” Polish this! Blogin Annie saikin tämän hetken ikuistettua kameraan. Pigmentit oli mielettömät tuossa paletissa! Deathlicious Kisses Blogin AnneDeadly seurailee mun Sleekin ensikosketusta.

Tän kuvan nähtyä, mua ei enää yhtään ihmetytä et pudottelen tavaroita. Toi paletti on nimittäin aika vaarallisen näköisesti tossa mun jalan päällä. Onneksi ei pudonnut! Vaihdoinkin tuon paletin Make-Up Storen Tri Brow color palettiin, joka oli minulle ylimääräinen.

Tässä kaikki miittiostokseni. Tuon pienen huulipunanäytteen sain Talk and bake -blogin Mimosalta. Kynsilakan vaihdoin Polish This -blogin Annien kanssa Art decon luomivärinpohjusteeseen. Nyxin huulipunan sain kaupanpäälle kun vaihdoin Sleekin Bad Girl paletin Mizz Annien kanssa.

Ainiin! Entäs se mun miittimeikki!?

Silmämeikki tehty Make-Up Storen tuotteilla. Sensain liquid lineria käytetty, tottakai, ja Ardellin ripsitupsut ripsissä. Poskilla on Make-Up Storen Wonder Blush Goddess ja huulilla MACin huulikiilto Fashion Scoop.

Päivän mittaan ihonhoidon tuotteista tuli testattua kämmenelle aika montaa, vaikka tiesin että osassa on varmastikin akrylaatteja. Eilen sitten huomasin vasemmassa kädessä kaksi pientä rakkulaa. En olisi uskonut, että käsi reagoi näin herkästi, mutta näköjään. Rakkulat ovat onneksi todella pieniä, eivät sen kummemmin kipeitä, joten ei häiritse elämää. Inhottavaa vain, että noinkin herkästi näitä sitten tulee. Alla vielä kuvatodiste toisesta rakkulasta, jotta näette vähän millaisia nämä ikkupikkuiset rakkulat ovat.

Luulenpa, että parin päivän jälkeen tuo tuosta häviää. Tällaista tämä allergisen elämä on. Vielä ollaan kuitenkin kaukana niistä pahimmista allergiaoireista!

Jokatapauksessa miitissä oli todella kivaa! Oli mukavaa nähdä muitakin bloggaajia! Minulla onkin suunnitteilla jo uusi miitti Kuopion suuntaan ja aion itse myös osallistua myöhemmin keväällä järjestettävään, vähän isompaan miittiin. On vaan niin ihanaa tavata muitakin meikeistä ja kauneudesta yhtälailla innostuneita ihmisiä! Kiitokset siis kaikille mukana olleille.
Eli:
http://deathliciouskisses.blogspot.fi/
http://talkandbake.blogspot.fi/
http://polishthis.blogspot.fi/
http://kosmetiikkaobsessio.blogspot.fi/
http://meikkileikkeja.blogspot.fi/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*