Header img

Bloggaajapäivä Kuopiossa!

25/03/2015

Tämä on kyllä jo ehkä vähän noloa, että itse tapahtuman järjestäjä postaa tapahtumasta viimeisenä. Viime viikon synttäriviikko kuitenkin oli nyt tällä kertaa listalla ensimmäisenä ja nyt voikin palata normaaliin bloggausrytmiin. Järjestin 14.3. Kuopion Matkuksessa bloggaajille päivän. Ensin kävimme Make Up Storella kuulemassa uusista tuulista ja sen jälkeen käytiin tutustumassa Sunny’sin vaatevalikoimaan.

Ja ihan ensiksi pääsen kertomaan teille että Make Up Store uudistuu! Niin ulkonäköä kuin monien tuotteiden koostumustakin ollaan muuttamassa, parempaan suuntaan tottakai. Ensinnäkin tuotteet vaihtavat pyöreistä purkeista neliskulmaisiin.

Cover All Mix uudessa pakkauksessa

Lisäksi pakkauksista tulee uudelleenkäytettävät, eli jatkossa tuotteisiin voi ostaa pelkän täyttöpakkauksen, jonka saa kliksautettua entiseen kuoreen. Kuinka kätevää! Ja ympäristöä säästävää. Kaiken hyvän lisäksi voit myös ostaa seuraavalla kerralla jonkun toisen tuotteen, sillä täyttöpakkaukset käyvät muihin samankokoisiin kuoriin/hylsyihin.

Tri Brow Colorien uusi ulkoasu

Lisäksi tuotteisiin tulee pintaan kuvio. Onko tuo nyt sitten krokokuvio vai kivilaatoitusta, jokainen saa päättää itse, mutta hauska yksityiskohta jokatapauksessa. Hauskaa on myös se, että kuvointi tulee huulipuniinkin!

Lisäksi luomivärien koostumuksesta tulee pehmeämpää ja vieläkin pigmenttisempää. Kuvassa vasemmalla on uuden tuotteen swatch ja oikealla vanhan. Eron kyllä huomasi näppituntumaltakin, että tuote on huomattavasti pehmeämpi kuin vanha.

High tech Lighteritkin uudistuvat. Tässä nyt täytyy hieman sanoa, että tykkäsin entisistä ehkä kuitenkin enemmän kuin uusista. Entiset nimittäin ovat tahmeita ja pigmenttisiä, joten tykkäsin käyttää niitä luomivärinpohjusteena, silloin kun halusin erityisen intensiivistä väriä. Uusi koostumus ei kuitenkaan ole ollenkaan niin tahmea, vaan enemmänkin liukuva. Toisaalta sellaisena koostumuksena tuote toimii paremmin tarkoituksessaan korostevärinä, sillä sen levittäminen on helpompaa ja pigmenttiä ei tule niin paljon. Joten ehkä tätä tuotetta nyt tulisi sitten käytettyä ihan siinä oikeassa tarkoituksessa! Ja kyllä noista entisistä HTL purkeista riittää vielä moneksi vuodeksi tahmapohjusteeksi!

Vasemmalla vanha ja oikealla uusi

Joten ehkä nyt täytyy jatkossa muistaa kirjoittaa blogiin kun käyttää High Tech Lighteria, että tuo uusi koostumus ei sovi luomivärin pohjustukseen.

 Istuinpa itsekin hetkeksi meikkipenkkiin kun minulle laitettiin punaruskeaa huulipunaa! Kuvan otti Emmi.

Tyhjin käsin ei päästy Make Up Storelta lähtemään vain saimme mukaamme ihanan lahjapussukan ja vielä kaiken lisäksi todella päheän juomalasin!

Niin nätti lahjapussukka, jossa näkyy myös tuo uusi kuviointi!

Paketista paljastui Uusi High Tech Lighter sävyssä Mars sekä vielä vanhan mallinen Dual Foundation meikkipuuteri sävyssä Sydney. Äkkituntumalta tuota uutta high tech lighteria voin käyttää esim. huulikiiltona tai poskipunana. Koostumus oli kivan liukuva. Dual Foundation on kasvoilleni aivan liian tumma, joten toiminee varmaan hyvin aurinkopuuterina. Lisäksi paketissa oli avainnauha.

Tokikaan ilman ostoksia en liikkeestä poistunut vaan kartutin jälleen Make Up Store kokoelmaani uusilla jäsenillä.

Pari Eydustia allennushintaan 6,5€/kpl ja Bubblegum huulikynä jonka väriin rakastuin välittömästi!

Swatcheja ei kyllä pitäisi ottaa keinovalossa, sillä on todella vaikeaa saada niihin oikea sävy näkyviin, mutta Vasemmalla ensimmäisenä Bubblegum huulikynä, ja alhaalla tuo saatu High Tech Lighter Mars, sen yläpuolella Eyedust Sand ja ylimpänä Empire. Nuo Eyedustit vaan on jotain parasta!

Kiitos jälleen Make Up Storen upealle väelle tapahtuman onnistumisesta!

Make Up Storelta jatkettiin syömään Daddy’s Dineriin. Oli hieman ikävää, kun emme tienneet että pöydässä oli jo vettä valmiina, joten osa sitten tilasi itselleen juomaksi vettä josta joutui sitten maksamaan… Vaikka pöydässä olisi ollut jo ilmaiseksi se vesikannu. Onneksi vesi nyt ei ole mitenkään kallista, mutta kyllähän se varmasti harmittaa. Itse tilasin kyllä kokiksen, että jouduin maksamaan jokatapauksessa. Ruokana söin Profumo di mare pastan, jossa oli katkarapuja, lämminsavulohta ja feajuustoa.

Syömästä siirryttiinkin sitten Sunny’sin tiloihin. Sunny’silla olin itse enemmänkin vetämässä tapahtumaa, joten en juurikaan ehtinyt kuvia nappailemaan. Käykää kuitenkin lukemassa muiden osallistujien kertomuksia tuosta päivästä, niin näätte vähän mitä Sunny’sillakin tapahtui!
Millan postaus
Ennin postaus
Miian postaus
Emmin postaus
Tiinan postaus
Mariannen postaus

Kiitos kaikille kun olitte mukana! 🙂 <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*