Header img

Make Up Storen hankintoja

02/02/2016

Käydään läpi vielä yhdet hankinnat ennen ihopäivitystä. Ostin siis nämä tuotteet jo joulukuussa Kuopiossa käydessäni, mutta en vain ole muistanu niitä täällä esitellä. Make Up Storehan uudisti pakkauksiaan, joten vanhoja pakkauksia oli hyvään alennushintaan myynnissä. Lähdin nimittäin hakemaan vain uutta Must Have poskipunaa entisen loputtua, mutta no, mukaan lähti vähän muutakin.

Must Have poskipuna oli tosiaan tätä uudempaa pakkausta ja se on tosiaan aika paljon isompi, kuin entiset poskipunat. Koostumuskin on huomattavasti pehmeämpi, mutta mukana on edelleen roimasti pigmenttiä, aivan kuten ennenkin! Alepöydässä silmiin osui sitten kimaltava vaaleanpunainen poskipuna sävyssä Chic, joten täytyihän sekin kotiuttaa!

Kuvassa näkyy hyvin tuo kokoero entisten pakkausten kanssa. Toivottavasti näissä uusissa pakkauksissa myös pysyy kannet paremmin paikallaan. Luulisi ainakin, sillä näihin uusiin rasioihin on mahdollista ostaa sitten täyttöpakkauksia! Erittäin hyvä uudistus minusta!

En tietenkään voinut ohittaa alessa olevia glittereitä! Vaihtoehtoja oli useampia, mutta hillitsin itseni ja ostin vain kaksi eri glitteriä. Tuo violetti glitteri on nimeltään Virgio ja tummanhopea glitter on Scorpio. Aivan ihania glittereitä! Make Up Storen glitterit on muutenkin aivan loistavia meikkaukseen ja toimii ne muuten myös kynsien koristelussakin!

Koskan huulikyniä minulla on aika vähän, varsinkin vaaleille sävyille niin otin mukaani vielä huultenrajauskynän sävyssä Royal Pink. Onpahan nyt sitten vaaleillekin sävyille sopiva huultenrajauskynä.

Sellaisia ostoksia tuli tehtyä viime vuoden puolella vielä. Seuraavaksi blogissa luvassa päivitystä aknen suhteen, sen verran voin paljastaa että ainakaan huonompaan suuntaan ei olla menty 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*