Header img

Jane Iredalen meikkitestausta

28/03/2015

Jälleen joudun harmittelemaan asiaa, että miksi en ole testannut tätä aikaisemmin? Nimittäin Jane Iredale meikkejä. Osasyynä toki lienee opiskelijabudjetilla eläminen, mutta voi että miten olen nyt onnellinen, kun olen näitä päässyt testaamaan. Kävimme siis bloggaajien kanssa Jane Ireladen maahantuojan luona kuulemassa tästä meikkisarjasta ja saimme mukaamme ihanat lahjapussukat. Lahjaksi saimme puristepohjan, voidemaisen luomivärin, huulikiillon sekä kasvosuihkeen. Pommist kasvosuihketta olen himonnut jo pidemmän aikaa, mutta tämä oli eri.

Jane Iredale meikkien parhaat puolet on tosiaan ne, että sarja on mineraalimeikkisarja ja lisäksi tuotteita ei ole testattu eläimillä. Suurin osa tuotteista on myös akrylaatittomia, joten myös minulle löytyy paljon vaihtoehtoja.

Tiedän, että tästä tulee kyllä nyt ihan älytöntä hehkutusta, mutta olen tässä viime aikoina tehnyt havainnon. Ihoni, jonka kanssa olen siis taistellut siitä asti kun lopetin hormonalisen ehkäisyn (eli n. 1,5vuotta) on alkanut näyttämään pieniä rauhoittumisen merkkejä. En tiedä onko se vain sattumaa, mutta ihoni alkoi parantua, kun aloin käyttämään tätä Jane Iredalen puristepohjaa meikkivoiteena. Osaltaan tähän vaikuttaa varmasti myös Shiseidon Ibuki kasvovoiteen uudelleen käyttöönotto ja muutenkin ihonhoitorutiinin vakiintuminen. Kuitenkin iltaisin iho ei ole läheskään niin ärtynyt puristepohjan jäljiltä, kuin se on ollut joidenkin muiden meikkivoiteiden jäljiltä. Joten Iredalen motto ”The skin care makeup” ei ole ihan tuulesta temmattu. Voin allekirjoittaa sen.

Kuvassa on siis pelkkää puristepohjaa meikkivoiteena, ei mitään muuta! Kattokaa nyt!!

Puristepohja on siis ollut päivittäisessä käytössä. Minulla on käytössä sävy Warm Silk ja tässä on myös aurinkosuojakerroin 20! Kesto on ollut mielestäni hyvä, illasta saattaa joutua kuitenkin käyttämään T-alueelle kiiltoa poistavia silkkipaperia. Heti levityksen jälkeen, saattaa tulla hieman sellainen olo, että onkohan tämä nyt riittävä, mutta hetken kasvoilla oltuaan tuo pohja jotenkin asettuu paremmin. Arvet jää hieman vielä näkyviin, mutta eiköhän ne tätä vauhtia sieltä ala pian hävitä! Tykkään siis kovasti. Pintakuiva ihoni ei ole tästä sen enempää kuivunut, mutta välillä kuivat kohdat saattavat vähän korostua pohjan kanssa. Siksipä veikkaan että nestemäinen BB-pohja voisi olla parempi ja heti kun vain rahatilanne sallii, aion sen jostain metsästää.

Sain kuitenkin muutakin kuin tuon puristepohjan, joten innolla testasin myös muita tuotteita. Balance kasvosuihke on ollut todella kiva lisä tuon puristepohjan päälle ja/tai alle. Tulee jotenkin vähän ylellinen olo, kun voi suihkia puhdasta raikkautta kasvoille. En ehkä pidä tämän suihkeen tuoksusta niin paljon kuin pommistin tuoksusta. Vaan eipä se tuoksu kauaa jää leijailemaan.

Huulikiilto taas oli puhdasta rakkautta. Ihana makea tuoksu ja paljon pigmenttiä! Harvoin löytää näin kivaa huulikiiltoa. Koostumukseltaa tämä ei oikeastaan edes tahmaa, vaikka onkin pysyvää sorttia. Ei se ihan liukuvaakaan ole, mutta jotain siltä väliltä. Huulikiillon sävy on Cosmo ja sävy näkyy hyvin tuolla ylempänä olevassa kuvassa huulilla.

Eye Gloss voidemainen luomiväri taas oli minusta todella kiva tuote. Sävy on Grey Silk ja se on ihana metallinen harmaa. Olen aika suuri voidemaisten luomivärien ystävä, sillä ne ovat mitä parhaita pohjusteita rasvaisille luomilleni. Tämä toimiikin hyvin pohjusteena tai ihan vaikka luomivärinäkin. Luomivärinä käytettäessä sen pitää kuitenkin antaa kuivua kunnolla, ettei se karkaa luomivakoon. Voidemainen väri on kätevin levittää sormin ja sillä saa hyvin annosteltua sopivan määrän. Ohut kerros, jos halutaan käyttää pohjusteena ja paksumpi kerros, jos halutaan käyttää luomivärinä.
 

Vasemmalla ohut kerros ja oikealla paksumpi

Ja olin todella positiivisesti yllättynyt tämän kestävyydestä. Kuivuttuaan kestää kuin tauti ja uskaltaisin jopa luvata, että kestää hikoiluakin. Misellivedelläkin puhdistaessa piti vähän aikaa antaa vaikuttaa ennenkuin lähti pois! Alla olevassa meikissä käytin tuota voidemaista luomiväriä pohjusteena. Luomivärit on Urban Decayn paletista.

Longest Lash ripsiväri, voideluomiväri ja sen päällä Urban Decayn luomivärit

Olipa minulla vielä jemmassa Tampereen miitistä saamani Longest Lash ripsivärikinäytekin. En ole sitäkään tullut testanneeksi, joten pitipä sitäkin nyt kokeilla samalla kertaa. Ripsiväri on tosiaan pidentävä ja toimiikin pidentävänä. Itse en tosin ole mikään pidentävien ripsivärien ystävä, kun tykkään enemmän kunno megavolyymista. Niille, jotka nimenomaan pituutta kaipaa tämä ripsiväri on varmasti oikein hyvä! 

Kattokaa nyt tota meikkipohjaa!

Mitä tähän muuta enää lisäämään. Olen ihan myyty tälle meikkisarjalle ja todellakin harmittelen, etten ole aikaisemmin tähän tutustunut. Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan, vai mitä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*