Header img

Huhtikuun Boxycharm

30/05/2018

Huhtikuun Boxycharmin matkaaminen luokseni kesti aavistuksen kauemmin, kuin mitä boxilla yleensä on mennyt. Onneksi se kuitenkin tuli turvallisesti perille asti, mutta ensimmäistä kertaa seuraavan kuun boxi oli jo lähtenyt matkalleen, ennen edellisen saapumista. Boxi oli kuitenkin kaiken odottamisen arvoinen, joten kurkataan mitä kaikkea huhtikuun boxi sisälsi.

Huhtikuun eye candy Boxycharm sisälsi:
SL Miss Glam siveltimet 2 kpl, $38.50
Dr. Brandt – Pores No More Vacuum Cleaner, kasvonaamio $47
The Browgal – Instatint värillinen kulmakarvageeli, $22
MAC – Liptensity huulipuna – Burnt Violet, $21
Colourpop – Element of Surprise luomiväripaletti, $16
Arvo yhteensä: $144.50

Jälleen siis aivan huikea sisältö ja vieläpä todella arvokas. Postikuluineenhan tämä kustansi mulle n. 33 dollaria, joten todellakin rahoilleen saa vastinetta. Boxissa ei tällä kertaa ollut mitään, mistä en olisi pitänyt. Kaikki oli todella hyviä tuotteita ja omia suosikkeja oli ehdottomasti luomiväripaletti, kasvonaamio ja siveltimet.

Mitä tykkäsit huhtikuun boxista? Itse en ainakaan taas malta odottaa toukokuun boxia.

Me ollaankin nyt lähdössä sitten Ranskaan viikoksi reissuun, joten Instagramin Storysta voitte seurailla meidän reissua. Päivittelen sinne fiiliksiä Bordeauxista. Tavataan siellä myös mun ranskalainen ystävä, jonka kanssa ei olla nähty yli kymmeneen vuoteen! Olen ihan super innoissani ja palailen blogin puolelle reissupostauksella, kunhan kotiudun.

Ihanaa kesää kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*