Header img

Kauneusbloggaajien kesäinen meikkihaaste – Mojito

28/05/2018

Ehkä olet jo nähnyt kauneusbloggaajien keväisiä meikkihaastekuvia ja nyt haastetta jatketaan kesäisillä meikeillä! Alohair -blogin Sanna keksi loistavan idean haasteelle, jossa jokainen osallistuja antaisi jonkun kesään liittyvän sanan ja sen pohjalta sitten täytyisi sitten meikki tehdä. Itsehän rakastan näitä meikkaushaasteita, joissa luovuutta saa käyttää ihan mielin määrin.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Paletti ja glitterit saatu postausta varten.

Pretty.fi sponssasi meille kaikille NYX Professional Makeupin Bon Voyage paletit ja Glitternistiltä saatiin glittereitä. Paletti ja glitterit loivatkin siis vielä vähän lisähaastetta meikkiin, sillä niitä täytyisi käyttää. Ja juuri se on näissä haasteissa parasta, kun ei voi ihan niin vain mennä siellä mukavuusalueella, vaan täytyy oikeasti vähän irrottautua siitä perus helposta meikistä.

Mulle arpoutui sana Mojito ja heti kun sen sain tietää, niin näin päässäni vision meikistä. Sinänsä hyvin hauska sana, koska itse en ole mikään Mojitojen ystävä, noin niin kuin juomana, mutta meikkiä oli kyllä hauskaa tehdä.

Meikissä siis glitterien sävyt sopi loistavasti aiheeseen, sillä saamani glitterit olivat Iridescent Mint sekä Super Silver. Bon Voyage paletista nappasin vihreää ja vaaleaa luomiväriä luomille, sekä poskille highlighteria, jota sudin huolettomasti myös ohimoille. Poskipäille sudin vielä luomiväripaletista vähän lisää vihreää, joka häivyttyyikivasti glitterien alle. Huulista halusin tehdä melko nudet, joten huulille päätyi L'Oreal Paris Color Riche Shine huulipunaa sävyssä #MLBB. Meikin kruunaa aidot mintun lehdet, joiden kiinnittäminen oli aavistuksen haasteellista.

Näyttääkö meikki sinusta Mojitolta? Pitäisikö kokeilla muitakin kesädrinkkejä meikkiaheena?

Tällä kierroksella mukana oli lisäkseni 6 bloggaajaa, joten myös heidän meikkauksia kannattaa käydä katsomassa!
Charming Nails
Kidult
Charlottaeve
Elämää Smykkinä
Anni Jää
Strokes Of Color

Ensi viikolla vielä on viimeiset kesämeikit tiedossa, joten kannattaa seurailla kauneusblogeja tuona päivänä! Suuret kiitokset sponsoreille sekä tietysti koko homman organisoineelle Sannalle! Mojiton makuista kesää kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*