Header img

Fräulein 3°8

04/05/2010

Vihdoin viimein sain tilaamani synttärilahjan perille. Eli tilasin itselleni synttärilahjaksi Fräulein 3°8 sivustolta meikkitarvikkeita. Halusin tilata sieltä, koska aikaisemmin ebaysta tilanneeni Fräuleinin 88 värin luomiväripaletti on ollut todella hyvä. Fräuleinin hinnat ovat myös alhaisia, sillä useimmat tuotteet myydään monen värin paketissa.

Tilaaminen oli helppoa ja sen voi maksaa joko PayPalilla tai pankkisiirrolla. Suosittelen kuitenkin PayPalia maksukanavaksi, koska pankkisiirrolla maksettaessa täytyy ottaa PrintScreen kuva maksutapahtumasta ja lähettää se asiakaspalveluun, ennen kuin maksu voidaan hyväksyä.

Ostin sivustolta mm. meikkisiveltimiä. Pakettiin kuului 20 erilaista meikkisivellintä ja säilytyskotelo. Sivellinpaketti maksoi vain 12,90€ sillä se oli tarjouksessa.

Ostin myös 10 paria tekoripsiä. Paketti maksoi 8,90€ Joten ripsiparille jää aika vähän hintaa, verrattuna kaupasta saataviin ripsiin.

Kuvassa ripsipaketin päällä oleva musta purkki on geelimäistä eyelineria. Eyeliner maksoi 9,99€ ja se on vedenkestävää.

Pikkuiset purkit kuvassa ovat geelimäistä eyelineria jota voi käyttää myös luomivärinä. Ne tulivat yhtenä pakettina, jonka hinta oli 16,99€ Värit ovat aivan ihania ja niitä on helppo käyttää.

Tietysti minun täytyi heti myös kokeilla uusia meikkejä ja siveltimiä. Tässäpä siis pari kuvaa kokeilustani.

Kuvassa minulla on Fräuleinin sinistä ja valkoista geelimäistä eyelineriä. Sekä Fräuleinilta aikaisemmin tilaamastani 88 värin luomiväripaletista sinistä ja valkoista luomiväriä. Käytin Maybellinen Volum’ express Colossal ripsiväriä. Lookin olisi kyllä täydentänyt sininen ripsiväri, mutta sellaista ei nyt sattunut olemaan.

Toisessa kuvassa minulla on samaa ripsiväriä kuin aikaisemmassakin. Fräuleinin 88 värin paletista valkoista ja ruskeaa luomiväriä, sekä tuota uutta mustaa geelimäistä eyelineria.

Pohjustin naamani käyttäen aikaisemmassa kirjoituksessani mainitsemaa Make Up Storen peitevärejä. Olen niihinkin kyllä erittäin tyytyväinen, kuten myös Lumenen pohjustusvoiteeseen, joka on mainittu myös edellisessä kirjoituksessa.

Minulla on jo vaikka mitä ideoita, joita tulevaisuudessa voisin tänne blogiin laittaa. Kesälomakin on tulossa (tosin töitä tehden), mutta aikaa pitäis silti jäädä enemmän.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*