Header img

Shoppailua KICKSissä

27/04/2010

Sain synttärilahjaksi kaksi lahjakorttia KICKSiin. Kävin sitten eilen käyttämässä molemmat. Olisin halunnut Lancômen luomivärin pohjustusvoidetta, mutta selvisikin että sitä ei Suomessa edes myydä. Täytynee siis hankkia se netin kautta. Jokatapauksessa löysin sieltä vaikka mitä kivaa ja liityin KICKsin clubiin, kun sillä sai 20% alennusta huulipunasta. Liittyminen oli siis ilmaista.

Ostin siis Make Up Storen peitevoide paletin(28,50€), josta löytyy kolmea eri väristä peitevoidetta, joilla voi peittää punertavia kohtia tai tummia silmänalusia.
Ostin myös Make Up Storen huulipunan, väriltään Crown (13,60€ alennuksen jälkeen). Se näytti paremmalta liikkeessä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sen värinen mitä olen jo pitemmän aikaa etsinyt.
Ihastuin liikkeessä myös meikin pohjustusvoiteisiin. Ja ostinkin Lumenen Matifying Primerin (14€). Käytin sitä tänään ja se tekee ihosta todella samettisen. Meikkivoide on helppo levittää sen päälle ja meikin pitäisi kestää siistinä pidempään.
Ostin vielä Lumenen Heleyttävän silmänympärysvoiteen (14,50€) sillä meikki kuivattaa silmänympärysihoa ja olen jo jonkin aikaa koittanut löytää hyvää (mutta edullista) silmänympärysvoidetta. Voide tuntuu oikein kivalta iholla ja kosteutti hyvin silmänalusia.

Lahjakorttien jälkeen ei itselle jäänyt paljoakaan mitään maksettavaksi. Kiitokset siis siskoilleni ja ystävilleni lahjakorteista!
Omaa synttärilahjaa odotellaan edelleen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*