Header img

Taukoa Proactivista

23/04/2010

Aloitin Proactiv Solutionsin käytön kuukausi sitten. Nyt aion pitää hoitosarjasta taukoa, sillä mielestäni finnit ovat vain lisääntyneet. Minulla oli suuret toiveet kyseistä sarjaa kohtaan, mutta voi olla että se on liian voimakasta iholleni. Ystäväni sanoivat, että finnien lisääntyminen voi olla vain alkusoittoa paranemiselle, mutta enää en jaksa uskoa siihen. Proactiv luonnollisesti kuivatti ihoa aika paljon ja koska minulla on pintakuiva iho, ei tuote sopinut minulle. Aion käyttää kosteusvoiteet, kasvoveden ja puhdistuaineen loppuun, mutta aion käyttää niitä muiden tuotteiden kanssa ja en ainakaan kahta kertaa päivässä.

Proactiv toimii siten, että kahdesti päivässä pestään kasvot puhdistusaineella, sen jälkeen pyyhitään kasvovedellä ja  lopuksi laitetaan päivä- tai yövoidetta.

En väitä, etteikö tuotesarja toimisi ongelmaiholla. Minulla ei kuitenkaan ole koskaan ollut varsinaista iho-ongelmaa, joten sarja voi olla minulle iholleni vääränlainen. Yllätyin kyllä tuotteiden riittoisuudesta, sillä ensin epäilin riittääkö ne todella kahdeksi kuukaudeksi. Yövoiteen luulisi loppuvan ennen kahden kuukauden käyttöä, mutta muut tuotteet varmaan kestäisivätkin sen ajan. Aion siis etsiä jotain muuta hoitoa kasvoilleni. Myönnän että se oli hieman pettymys, mutta sellaista sattuu. 🙂 Listaan vielä loppuun plussat ja miinukset.

+Monipuolinen sarja
+Riittoisuus
+Tuoksut
-Kallis hinta
-Tuotteiden voimakkuus
-Työtä vaativa prosessi

Jos sinulla on kokemuksia Proactivista, niin kirjoitathan niistä kommenteihin. Olisi mukavaa kuulla muidenkin mielipiteitä. Iho on kuitenkin jokaisella omanlainen ja toisille täysin epäsopivat tuotteet sopivat muille paremmin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*