Header img

Michelle Phan

21/04/2010

Koska synttärilahjatilaukseni ei pääse tulemaan Islannin tulivuoren tuhkien takia Suomeen, kerron teille tässä välissä upeasta meikkitaiteilijasta nimeltä Michelle Phan. Lopuksi myös näytän Michellen Moonlight Seduction ohjeiden mukaan tehdyn meikin. Michellen kuvaa en tekijänoikeussyistä voi julkaista blogissani.

Michelle on ollut suuri inspiraation lähde minulle. Hän on meikkitaiteilija, siis kouluttautunut, toisin kuin minä. Hän tekee YouTubeen ohjeita meikkien tekoon ja ne ovat upeita! Hän on myös tehny ohjeita meikkisiveltimien pesuun, kulmakarvojen muotoiluun ja meikin pesuun. Helmikuussa 2010 Lancôme pyysi Michelleä edustamaan heitä ja Michelle on tehnyt jo pari videota Lancômelle. Michellellä on yli 100 000 fania Facebookissa. (Nykyisin fanitoiminto on muuttunut tykkäämiseksi???)

Listaan loppuun myös lempivideoni.

Klikkaa tästä Michelle Phanin Moonlight Seduction -video.

Ja tässä ohjeiden mukaan tehty meikki. Tekorpisiä ei nyt sattunut olemaan, joten niitä en voinut laittaa. Voidemaista eyelineriakaan en omista, joten rajaukset on tehty nestemäisellä. Persikanvärisen meikkikynän sijaan laitoin alaluomien vesirajaan valkoista.

Michellen ohjeet ovat selkeitä ja vaikka ei ymmärtäisi englantia, niin videosta näkee kyllä miten meikki on tehty.

Tässä lista lempivideoistani:
Michellen uudenvuoden meikki
Michellen barbiemeikki (Minultakin on tulossa Barbie -meikkiohjeet)
Michellen Lady Gaga Poker Face -meikki
Michellen ohjeet kulmakarvojen nyppimiseen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*