Header img

Perusmeikkini

18/04/2010

Esittelen seuraavaksi oman perusmeikkini. Tämä on turvallinen vaihtoehto ja erittäin nopea tehdä kovemmassakin kiireessä. Muuttelen sitä yleensä käytettävissä olevan ajan mukaan, mutta pääasiassa sen tekemiseen menee vain kymmenisen minuuttia.

Tässä kuva lopputuloksesta.

Pohjusta kasvot ensin kosteusvoiteella ja sen jälkeen levitä meikkivoidetta. Itse käytin Max Factorin Second Skin Foundation -meikkivoidetta, väriä 040 Creamy Ivory (15,95€, Anttila). Levitän meikkivoiteeni yleensä sormin, sillä siten saa luonnollisen lopputuloksen ja levitän meikkivoidetta aina puhtailla käsillä. Jos käytät meikkisientä, muista pestä se usein, ettei bakteerit pääse kasvamaan siinä. Laita luomille pohjustusvoidetta. Itse käytin Max Factorin Mastertouch Under-eye Consealer -peitevoidetta. Peitevoide on tarkoitettu silmien alle, mutta mielestäni se on toiminut oikein hyvin luomillakin.

Luomien sisänurkkaan laita valkoista tai hyvin vaaleaa luomiväriä ja levitä sitä aina liikkuvan luomen puoleen väliin saakka. Ulkonurkkaan laita ruskeaa luomiväriä, levitä sitä silmästä ulospäin ja häivytänvaalean ja ruskean luomivärin raja. Laita vaaleata luomiväriä myös kulmaluulle. Luomivärit ovat Avon True Colour -luomiväripaletista, väri Mocha latte.

Luomivärien jälkeen laita mustaa kajalia silmän yläluomen ripsien sisäpuolelle.

Lisää luomelle myös eyelinerilla rajaus, jota voi jatkaa myös kauniiksi kaareksi silmän ulkopuolelle.

Rajauksien jälkeen ripsiviäriä ripsiin, kulmakynällä kulmakarvat ja poskille hieman poskipunaa. Ja niin on meikki valmis.

Sellaista tänään. Huomenna minulla on syntymäpäivä ja itselleni ostama lahja tulee varmasti ensi viikolla postissa. Siitä sitten lisää blogissa 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*