Header img

My little pony -meikki

09/05/2010

Sain inspiraation yhdestä My little ponystani. Hasbro aloitti My Little Ponyjen valmistamisen 1982 ja ne olivatkin todella suosittuja leluja 80-luvulla. Nykyisinkin niitä myydään kaupoissa, mutta niiden ulkomuoto on muuttunut todella paljon vuosien aikana. Sain idean tähän meikkiin Sugarberry nimisestä My little ponysta.

Mietin ensin laitanko ihan step-by-step ohjeet ja lopulta päätin tehdä niin. Meikki on todella helppo ja samanlaistahan voi tehdä vaikka millä kivoilla väreillä. Tässä kuva valmiista meikistä salaman kanssa. Valo ei meinannut millään riittää, joten osa kuvista on hieman epätarkkoja

Pohjusta ensiki luomet. Itse käytin Make Up Storen peitevärejä, joilla peitin kasvojen pieniä virheitä ja pohjustin myös luomet.
Levitä sormella voidemaista punaista luomiväriä koko luomelle ja häivytä kohti kulmakarvaa. Käytin Fräuleinin aniliininpunaista geelimäistä eyeliner/luomiväriä. Voidemaista luomiväriä on helpointa häivyttää ja levittää sormella. Siveltimillä tulee helposti liian paksu kerros.

Levitä sitten liikkuvalle luomelle kirkkaan punaista luomiväriä. Itse käytin Fräuleinin 88-värin paletista sellaista väriä, joka oli mahdollisimman lähellä Sugarberryn harjaa.

Luomivärin jälkeen rajaa silmän yläluomi kajalilla ja eyelinerilla. Kun käytetään punaista luomiväriä, on erittäin tärkeää rajata silmä, jotta ei näyttäisi kipeältä.

Silmien rajauksen jälkeen, levitä ohuella tasapäisellä siveltimellä alaripsien tyveen vihreää voidemaista luomiväriä ja pehmennä rajaa pumpulipuikolla. Käytin Fräuleinin vihreää geelimäistä eyeliner/luomiväriä. Se näkyy kuvassa melko vaaleana, sillä se oli helmiäisväriä.

Tämä jälkeen lisää vihreän värin päälle pirteän vihreää luomiväriä ohuella siveltimellä. Itse käytin Fräuileinin 88-värin paletista vaaleaa kirkkaan vihreää väriä. Halutessasi voit myös laittaa valkoista kajalia silmän alaluomen vesirajaan. Laita myös valkoista luomiväriä kulmaluulle ja häivytä sen ja punaisen luomivärin rajaa.

Vedä vihreää luomiväriä myös pitkälle silmän ulkonurkasta eteenpäin.

Lisää ripsiväriä, mutta älä laita ripsiväriä alaripsiin. Ehosta kulmat ja meikki on valmis.

Kokeilin vielä laittaa eyelinerilla yhtä pitkän rajan kuin vihreää luomiväriäkin. Mielestäni sekin sopii tähän meikkiin, mutta on jokaisen oma päätös haluaako sitä tehdä vai ei.

Sellainen meikki tämä. Laitoin vielä huuliini Lumenen huulipunaa, väriltään 70/Onnen taikaa.

Pidä hauskaa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*