Header img

Bloggers’ Inspiration Day 2017

27/04/2017

Viime viikon lauantaina oli Indieplacen järjestämä bloggaajien ammattitapahtuma, jonne minäkin sain nyt ensimmäistä kertaa kutsun. Halusin ehdottomasti osallistua, joten päätin tehdä lauantaina päiväreissun Helsinkiin. Aamulla 6:17 Junalla Helsinkiin ja illalla 18:17 junalla takaisin. Tapahtuma oli oikein mukava. Tunnelma oli jotenkin kivan rento ja oli ihana nähdä blogikollegoita! Näin kauneusbloggaajalle tapahtuma ei ollut suunnattu, vaan yleisesti kaikille bloggaajille. Siitä huolimatta tapahtumassa oli kyllä paljon mielenkiintoista sisältöä.

Koko konkkaronkka ©Henri Ilanen

Mehän oltiin useamman So-Up bloggaajan voimin paikalla ja sisään mentiin neljästään Anna Oon -blogin Annan, Sini Mustosen sekä VIRKKASIN -blogin Elinan kanssa. Vietettiin suurin osa ajasta yhdessä, vaikka toki välillä kierrettiin omien kiinnostusten mukaan. Jokaisella kun on vähän omanlaisensa blogi.

Tällaisella lookilla olin liikenteessä ©Anna Oikarinen

Heti ensimmäisenä osuin Glitternistin ständille ja voitte vain kuvitella miten silmät siinä alkoivat kiilua. Glitternisti oli tekemässä kaikille glitterstailauksia ja minäkin sain toki oman osuuteni glitteristä! Glitter makes everything better ja siksipä tämä olikin loistava alku blogipäivälle! Ylllä olevassa kuvassa näkyykin tuo glitterstailaus. Sain myös mukaan pienen näytepussukan glitteristä, sillä Glitternistiltä saa myös tilattua itselleen glittereitä.

Myös Olympuksella oli oma pisteensä ja kävinkin innolla hypistelemässä Olympuksen kameralaukkuja. Olen salaa himonnut tuollaista olkalaukkua ja sellainen on kyllä kesään mennessä jostain hankittava. Oma käsilaukku on niin iso, ettei se ole oikein kätevä kaupunkikierrokselle. Lisäksi haaveissa olisi ostaa joku toinenkin objektiivi tuohon mun Peniin. Olympuksen vieressä oli Vilan ja Vero Modan piste, jossa käytiin osallistumassa stailaushaasteeseen yhdessä Annan ja Elinan kanssa. Mukaan sai laittaa Lumenen meikkejä, joten minä valitsin sitten meidän stailaukseen sopivat meikkituotteet. Meidän Stailauksen voi käydä katsomassa Instasta!

Taustalla näkyy tuttuja. ©Annieveliina

Alkoholia oli tarjolla neljässä eri pisteessä. Itse ehdin maistella kolmesta eri pisteestä ja omaksi suosikiksi nousi Happy Joe. En ollut koskaan aikaisemmin kyseistä siideriä maistanut ja en tiennyt sen olevan niin hyvää. Olen meinaan todella nirso alkoholin suhteen. Ehkäpä siksi tulee niin harvoin mitään alkoholia juotua. Tarjolla oli myös pieniä sushiriisistä tehtyjä suupaloja, jotka oli myöskin ihan mielettömän hyviä! Päällä oli maukkaita täytteitä. Olisin voinut syödä niitä vaikka miten paljon.

Päivän oli tarkoitus inspiroida meitä bloggaajia ja sen se kyllä oikein hyvin teki! Vaikka sen kummemmin kosmetiikkajuttuja ei ollutkaan, niin silti kotiin tullessa oli mieletön inspiraatio ja halu kirjoittaa. Kyllä se vaan aina piristää kun näkee blogikollegoitaan ja voi heidän kanssaan ratkoa mahdollisia pulmia ja saada ideoita jatkoon. Vaikka päivä oli tosi rankka(matkustuksen kannalta), niin silti se oli todella hyvän fiiliksen päivä.

Tapahtuman viralliset kuvaajat, joilta kuvia myös minun blogissani: Henri Ilanen ja Annieveliina. Kiitos heille kuvista!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*