Header img

Rikkinäinen sivellin meikkihaaste

02/06/2020

Meillä kauneusbloggaajilla on aina säännöllisesti erilaisia meikkihaasteita ja tällä kertaa Miten niin liikaa? -blogin Elisa oli keksinyt ”rikkinäinen puhelin”-leikkiin pohjautuvan rikkinäinen sivellin meikkihaasteen. Haasteen idea oli se, että ketjun ensimmäiselle lähetetään meikkikuva ja hänen tulee jäljitellä meikki sitä parhaansa mukaan. Sen jälkeen hän lähettää oman versionsa seuraavalle ja seuraava pyrkii taas jäljittelemään sen ja niin edelleen. Haasteeseen osallistujia oli niin monta, että meidät jaettiin kolmeen kuuden hengen ryhmään. Itse sain olla oman ryhmäni ensimmäinen, eli minulle lähetettiin alkuperäinen meikkikuva, josta kopioin meikin parhaani mukaan. Muut ryhmäläiset eivät nähneet alkuperäistä kuvaa, kun vasta haasteen loputtua.

Alkuperäisenä meikkinä oli Katie Jane Hughes -meikkitaiteilijan kaunis meikki, josta kuva tässä alla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes) on

Ja sitten tässä minun versio meikistä:

Rikkinäinen sivellin meikkihaaste kauneusbloggaajilta

Kolmen ryhmän kesken meikit muuttui todella eri näköiseksi, mikä sekin oli aika hauskaa huomata. Kaikilla ryhmillä oli siis täysin sama aloituskuva. Tässä minun ryhmäläisten meikki, mikä tosiaan myöskin muuttui mukavasti haasteen edetessä.

Käytin itse meikkiin pääasiassa Sleek Ultra Mattes luomivärejä sekä mustan nappasin Amrezy paletista. Värit vahvistui minun kuvassa aika paljon, sillä yleensäkin minun tyyli kuvissa on ollut käyttää aika vahvaa kontrastia.

Meikkihaaste rikkinäinen meikkisivellin eri kauneusbloggaajilta

  1. Minä / Maria Glow
  2. Elämää smykkinä
  3. Nena Sofia
  4. Mari Anniina
  5. HennaV
  6. Hannamaria

Oli hauskaa, miten nuo värit vahvistui tässä meidän ryhmässä tosi paljon alkuperäiseen verrattuna ja itse olin heti ensimmäisenä syyllisenä tässä. Lisäksi oli jotenkin tosi jännää, miten tuo vihreä säilyi niin hyvin meikeissä, vaikka aluksi vähän näyttikin katoavan. Joka tapauksessa ihan todella hyvin suoriutui koko porukka tästä haasteesta ja oli tosi kutkuttavaa odotella muiden aikaansaannoksia.

Kaikkien osallistuneiden lookit löytyy instagramista #rikkinäinensivellin. Hyvin huomaa, miten eri ryhmissä meikki muuntautui niin erilaiseksi! Jokaisella kuitenkin todella upea meikki kaikissa kuvissa.

Toivottavasti tästä haasteesta tulee joku perinne, koska tää oli vaan jotenkin niin kiva idea ja niin hauska toteuttaa! 🙂

Lue myös muista meikkihaasteista:
Kauneusbloggaajien vappumeikkihaaste
Sama paletti, eri bloggaaja ystävänpäivän meikkihaaste

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*