Header img

Ystävänpäivä meikki – Kauneusbloggaajien meikkihaaste

11/02/2019
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Kauneusbloggaajat laittoivat taas hynttyyt yhteen ja järjestettiin meikkaushaaste: Ystävänpäivä meikki. Tämän haasteen takana oli Blinger Shimmer -blogin Mira, joka on jo useammankin haasteen järjestänyt. Mulla on ollut meikkausinto vähän hukassa, joten päätin sitten tällä kertaa tarttua haasteeseen, jos vaikka sillä saisi vähän lisää inspiraatiota. Oon aikaisemmin osallistunut jo pariinkin bloggaajien yhdessä tekemiin meikkaushaasteisiin. Syyskuussa 2017 osallistuin Face Chart -haasteseen ja saman vuoden kesäkuussa ”1 Paletti, 10 Bloggaajaa” -haasteeseen.

Make Up Revolution x Kisu paletti

Tämän vuoden haasteena oli ystävänpäivämeikki ja saatiin mukaan myös sponsoroitu meikkipaletti, jolla meikki tulee tehdä. Paletti on upeaakin upeampi *Make Up Revolution x Kisu, joka on siis tehty yhteistyössä Saksalaisen tubettajan, Kisun, kanssa! Suloisen vaaleanpunainen paletti on pakattu marmorikuvioituun pahvipakkaukseen. Paletista löytyy lämpimiä punertavia sävyjä, sekä tietysti muutama villi kortti. Palettia on enää myynnissä *Cocopandalla ja se loppuu varmaan pian sieltäkin.

Sitten alkulöpinöiden jälkeen voidaankin siirtyä siihen meikkiin ja kylläpä olikin ihanaa pitkästä aikaa meikata kunnolla. Tällainen lopputulos tuli Kisun paletilla:

Käytin paletista sävyjä 1991, Cat Lady, Rose Gold, Clumsy ja Mai. Postauksen lopusta löytyy tarkemmin käytetyt tuotteet. Luomivärit olivat Make Up Revolutionin laatua, eli pigmenttiä riitti ja hieman tahmaisesta koostumuksesta huolimatta häivyttyi todella hyvin. Make Up Revolutionilla on kyllä aina ollut aivan loistavat pigmentit paleteissa ja multa löytyy ennestään yksi Make Up Revolutionin paletti, jolla tehty meikki löytyy täältä.

Sävymaailma paletissa on melko lämmin ja väripilkkuna paletista löytyy myös sininen Maledives sävy. Paletin sivuilta löytyy kaksi highlighteria, joita käytin myöskin tässä meikissä. Kultaisempaa Khaleesi sävyä käytin poskipäille ja viileämpään Marshmallow sävyä sipaisin nenän päähän ja amorin kaarelle. Meikki sopii loistavasti ystävänpäivään ja tuolla paletilla kyllä loihtii upeita meikkejä myös kesää odotellessa! Kannattaakin kurkata myös muut haasteeseen osallistuneet blogin (jotka listasin postauksen loppuun), jolloin näkee miten monipuolisesti palettia voi käyttää.

Inspiroidu ja katso blogeista tänään julkaistut muut meikit, jotka on tehty tällä samalla paletilla:
Alohair
Be Beauty Or Creepy
Miss Aria
MaittaLy
Ria G
Pakolliset – tai ainakin melkein!
Hanna Julia

Ystävänpäivä meikissä käytety tuotteet

Meikissä käytetyt tuotteet: (*-merkityt saatu pr-tuotteena)
Silmät:
Urban Decay – Primer Portion Eden
Make Up Store – High Tech Lighter – Saturn
*Makeup Revolution x Kisu – 1991, Cat Lady, Rode Gold, Clumsy ja Mai
Sensai – Liquid Eyeliner – Black
Artdeco – Soft Eyeliner Pencil Waterproof – 10
*Essence – The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlitimed Mascara
Battington Lashes – 3D Silk – Monroe

Kulmat:
Lumene – Nordic Chic kulmakynä – 2

Kasvot:
*Lumene – Instant Glow Beauty Serum – Universal Medium
MAC – Pro Longwear Concealer –
MAC – Mineralize Skinfinish – NC15
Make Up Store – Loose Powder – Milk
*Wet ’n Wild – Coloricon Blush – Pearlescent Pink
*Makeup Revolution x Kisu – Khaleesi ja Marshmallow
Too Faced – Chocolate Soleil

Huulet:
*Kicks – Lip Crayon Velvet Matte – Pillow Talk
Essence – Lipstick – Coral Calling
*Wet n wild – Megaslicks Lip Gloss – Crystal Clear

Tässä myös lista viime maanantaina paletilla meikkinsä tehneistä bloggaajista. Niin paljon erilaisia ja upeita meikkejä tällä samalla paletilla pystyy tekemään!

Ihanaa tulevaa ystävänpäivää kaikille! Olkoon päiväsi upea, viettipä sen sitten itsekseen tai jonkun kanssa! ♥

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*