Header img

1 paletti, 10 bloggaajaa – NYX Marine Layer meikki + ALEKOODI

05/06/2017

Charlotta sai loistavan idean, että me kosmetiikkabloggaajat voitaisiin tehdä samalla paletilla erilaisia lookeja. Mikäs sen parempaa, kuin nähdä kymmenen eri bloggaajan tekemät meikit, jolloin näkee kuinka monipuolinen paletti on kyseessä ja saa ideoita omiin meikkauksiinsa. Olin siis tottakai innolla mukana hommassa ja niinpä päästään aloittamaan Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa -meikkaushaaste. Pretty.fi lahjoitti bloggaajille paletit meikin tekemiseen.

Palettina on NYX Perfect Filter luomiväripaletti sävyssä 05 Marine Layer. Paletissa on ihania sävyjä ja joutui ihan tosissaan miettimään mitkä niistä valitsee tähän postaukseen. Tuo ylärivin sininen oli kuitenkin sellainen mitä halusin laittaa ja siitäpä se sitten alkoi muodostua. Lopputuloksesta tuli mielestäni aika kiva ja melko erilainen kuin mitä yleensä teen. Voitko kuvitella, että jätin Sensain linerin kokonaan pois? Halusin meikkiin vähän merellistä fiilistä, sillä onhan paletin nimikin Marine Layer.

NYX Perfect Filter Marine Layer
NYX Perfect Filter Marine Layer auringon valossa

Pohjustin luomet ensin valkoisella, jotta sain sävyistä mahdollisimman kirkkaat. Sininen muuttuu helposti luomilla vihertäväksi, jos ihon sävy on kellertävä. Valkoinen pohjuste estää sen ja näin sävy pysyy täysin sinisenä. Luomilla on siis paletin ylärivin kirkkaan sinisiä sävyjä, sekä ylärivin ensimmäistä nudesävyä. Nudesävyn laitoin sisänurkkaan. Laitoin myös teipit silmien ulkoreunaan, jolloin sain terävän rajan luomiväriin. Ulkonurkkaan lisäsinkin vielä ylärivin tummansinistä, mikä antoi vielä vähän syvyyttä luomiväriin. Alaluomelle laitoin myöskin molempia sinisiä sävyjä.

NYXin Perfect Filter Marine Layer paletti maksaa pretty.fi -verkkokaupassa 20,90 euroa ja siinä on 10 eri sävyistä luomiväriä, joten eipä jää paljoa hintaa yhdelle napille. Paletilla saakin tehtyä tosi monipuolisesti erilaisia meikkejä. Luomivärien koostumus oli todella jees. Pigmentit oli myöskin hyvät, joten meikki oli helppo tehdä. Osa sävyistä on myös duochrome sävyjä, joten hohtavat eri valossa himan eri sävyisinä. On kyllä pakko testata myös muita sävyjä!

Lisäksi Pretty.fi tarjoaa blogin lukijoille mahtavan NYX tarjouksen! Kun ostat kolme NYX -tuotetta, saat edullisimman niistä puoleen hintaan syöttämällä verkkokaupan kassalla koodin: NYXAIAU3D
Koodi on voimassa 9.7.2017 asti ja kassa laskee alennuksen automaattisesti koodin jälkeen. Tuotteita voi myös ostaa kuusi, jolloin saat kaksi edullisinta tuotetta -50%, jne… Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää tarjous.

Postauksen lopussa on lista meikissä käytetyistä tuotteista ja siellä onkin ihania NYX -tuoteitta luomiväripaletin lisäksi!

Haluat varmasti nähdä muidenkin bloggaajien meikit tehtynä Marine Layer -paletilla? Tässä linkit muiden bloggaajien 1 paletti, 10 bloggaajaa haasteeseen:

Glitz & Glam
Hannamaria
Charlotta Eve
Eyeshadow and flame
Divine
Sentenced to live
Cosmetic Land
MissAria
Laura Salo

Hei ja ensi viikolla sitten julkaistaan samanlainen haaste 10 muussa blogissa eri paletilla! Silloin meikki tehdään NYX Perfect Filter Olive You paletilla! Lisäksi tiedossa on myös 2 muuta palettia, eli yhteensä 4 eri palettia on mukana 1 paletti, 10 bloggaajaa haasteessa. Parhaiten pysyt perillä haasteen etenemisestä ja upeista meikkilookeista Facebookin Kauneusblogit -sivua seuraamalla.

Mitä tykkäät mun Marine Layer lookista?

Marine Layer -paletti saatu pretty.fi -verkkokaupasta

Käytetyt tuotteet:
Too Faced Shadow Insurance
Fräulein38 valkoinen geeliliner
NYX Perfect Filter – Marine Layer*
Make Up Store Loose Powder – Milk
Lumene Nordic Chic kulmakynä – 2
Artdeco Kohl Eye Liner long-lasting -01 *
Make Up Store huulikyna – Russian red
NYX Ombre Blush – 07 Soft Flush
NYX Strobe of Genious Illuminating Palette
Too Faced Chocolate Soleil
Ardell Naturals – Demi Wispies

*tuote saatu blogin kautta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*