Header img

Sähkönsininen silmämeikki

10/08/2015

Olen tänä kesänä meikkaillut erikoisen vähän, mutta pari kertaa kun olen meikannut vähän erikoisemmin, niin silmiin on päätynyt Make Up Revolutionin paletista upeaa sähkönsinistä Aqua Dream luomiväriä. Tuo paletti on odotellut minulla aivan liian pitkään testausta ja nyt tänä kesänä sitten olen värejä viimein päässyt testailemaan ja olen kyllä tykännyt todella paljon.

Meikki olikin näkyvissä jo Jyväskylä -miittipostauksen videossa ja tässä nyt sitten tarkemmat kuvat itse meikistä.

 Ripset on RedCherry Eyelashesin #747 S ja ne on olleet ihan todella hyvät! Olen käyttänyt niitä nyt kesän aikana jo ainakin neljä kertaa, eikä ne ole menneet miksikään.

 Luomilla on siis Make Up revolution paletista sävyt: Peacock Dream (violetti) ja Aqua Dream (sininen). Luomivärit näyttävät todella upealta luomilla ja niistä saa halutessaan joko todella intensiivisen tai vähän hillitymmän. Yllätyin siis siitä, että luomivärit olivat näinkin kivoja käytössä. Jotenkin ihanan vaivaton ja helppo koostumus.

Kesän pisamat alkaa pikkuhiljaa paljastua taas nenän päälle! Vaikka aurinkoa ei juurikaan ole tänä kesänä ehtinyt näkemään, niin kyllä iho ainakin tietää että on kesä. Meikkipohjana olen käyttänyt BareMineralsin Serum meikkivoidetta ja käytössä se on paljastunut hieman heikkokestoiseksi. Se lähtee nimittäin kyllä pikkuhiljaa katoamaan kasvoilta päivän mittaan, varsinkin jos iho pääsee yhtään rasvoittumaan päivän aikana. Levityksen jälkeen se kyllä aina näyttää kivalta, mutta työpäivän jälkeen totuus paljastuu. Mulla on kuitenkin jo seuraava ehdokas kokeilussa, jonka kesto on paljastunut hieman paremmaksi.

Huulilla on NYXin huulikiiltoa, joka on osoittautunut oikein käteväksi matkakiilloksi. Se on helppo levittää ja antaa kivan näköiset huulet, olematta kuitenkaan liian paksua että tarvitsisi tarkkailla annostelua. Kesän aikana onkin siis löytynyt uusia suosikkeja vaikka ei olekaan juurikaan ehtinyt sen kummemmin meikkailemaankaan.

Käytetyt tuotteet:
Urban Decay Primer Potion – Original
Make Up Store Loose Powder – Milk
Make Up Revolution Eyes Like Angels palette – Peacock Dream ja Aqua Dream
Art Deco Sof Eye Liner Waterproof- 10 Black
Oriflame Volume Build Mascara – Black
RedCherry Eyeashes – #747 S
DUO – ripsiliima
BareMinerals Serum Foundation – 01 Bare Porcelain
Too Faced – Chocolate Soleil ja Sweet Pink (poskipuna)
NYX Butter Gloss – Éclair
Lumene Blueberry kulmakynä – 2

Tämän viikon kun vielä painan töitä, niin sitten on 2 viikkoa ihanaa lomaa! 🙂 Toivotaan että säät pysyisi hyvänä vielä ensi viikollakin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*