Header img

Jane Iredale huulikynä

17/08/2015

Sain Jane Iredalen PlayOn hyylikynän testattavaksi. Sävy jonka sain on nimeltään charming ja se on kyllä juuri minun sävyinen. Väriltään sellainen vadelmainen. Tykästyin Jane Iredalen tuotteisiin jo alkuvuodesta, kun pääsin osallistumaan maahantuojan järjestämään bloggaajailtaan ja saatiin sieltä tuotteita testattavaksi. Tykästyin tuotteisiin todella paljon ja voittekin käydä lukemassa aikaisemman postaukseni klikkamalla tätä.

Tälläkään kertaa Iredale ei jättänyt kylmäksi, sillä kynä jonka sain toteutti lupauksensa hyvin. Tuotehan lupaa olevansa ”pehmeän kermainen” – helppoon levitykseen, tekevänsä huulista hoidetun pehmeät ja saavansa aikaan tarkkaa jälkeä. Kyllä, juurikin näin.

Koostumus oli sopivan pehmeä ja pigmenttiä tuli juuri sopivasti. En rajannu huulia erikseen vaan levitin suoraan huulikynästä ja silti se levittyi tarkasti. Huulilla tuote ei tuntunut melkein ollenkaan, oikeastaan vähän samalta kuin jos olisi laittanut huulirasvaa.

Ja se mikä yllätti, oli kestävyys. Yleensä pehmeämmät huulipunat ja vastaavat huulituotteet kuluvat todella nopeasti, mutta siihen verrattuna tämä kesti huulilla aika hyvin. Huulikynä on siis oikein kätevä ja sopii päivittäiseen käyttöön. Tuotteen suositushinta on 23,20€ joten suunnilleen niissä main pyörii tämän kynän hintaluokka. Jane Iredale tuotteitahan saa esimerkiksi kauneushoitoloista
 ja osoitteessa https://janeiredale.com/fi/fi/where-to-shop.htm voi käydä etsimässä lähimmän jälleenmyyjän.

 Ainut miinus huulikynässä on se, että tuote on teroitettava, eli sitä varten tarvitsee jumbokokoisen teroittimen. Itse pidän enemmän automaattikynistä, joissa tuotetta voi pyörittää lisää esiin. Silloin sitä ei mene teroittaessa hukkaankaan, toisaalta sitten taas kynän pään saa pidettyä terävänä, kun sitä teroittaa ja näin ollen huulten muotojen mukaan levittäminen on helpompaa.

Jokatapauksessa jälleen kerran hyvälaatuinen, käytännöllinen ja hyvän tuntuinen tuote Jane Iredalelta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*