Header img

OMG Nail Strips

13/03/2015

Sain blogin kautta testattavaksi OMG NailStripsin kynsitarroja. En ole aiemmin koskaan kokeillut kynsitarroja, joten suurella mielenkiinnolla lähdin näitä kokeilemaan. Ja yllätyin siitä miten helppoa näiden ”asentaminen” oli. Olin nimittäin kuvitellut että tarrat liimautuu vinoon ja menee ruttuun ja vaikka mitä, mutta ryppyjä ei tullut yhtään ja tarraa pystyi tarvittaessa vetämään hiukan takaisin ennen lopullista liimaamista.

Käyttö on aika simppeliä. Ohjeet lukee pakkauksessa englanniksi, mutta lyhyesti ensin työnnellään kynsinauhat ja sitten tarrat liimataan kynsille. Tämän jälkeen otetaan pumpulipalloon hyvin vähän kynsilakanpoistoainetta ja kevyesti pyyhitään sillä tarroja. Sen jälkeen päälle voi laittaa päällyslakan. OMGNailStrips suosittelee OPI:n Start to Finish lakkaa, mutta itse käytin Mavalan Top Coatia.

Liimaaminen oli tosiaan melko helppoa ja tarraa pystyi leikkaamaan pienemmäksi. Yli tullut tarra kannattaa viilata pois, niin jälki on siistinpää. Kestoltaan nämä oli paremmat kuin normikynsilakat, huomattavasti. Hinta on kuitenkin minusta aika suolainen kynsitarroista, sillä se on n. 7,80€/paketti. Tarroja jää kuitenkin sen verran yli, että näillä pystyy myös tekemään kivoja koristeluita, eli aivan kertakäyttöinen tuo paketti ei kuitenkaan ole. Leikatut tarrat ja ylijääneet pistin talteen, sillä niitä voi käyttää jonkun kivan lakkauksen yhteydessä.

OMG NailStripsin tarroja voi ostaa aikaisemmin linkatuilta kotisivuilta tai Etsy verkkokaupasta: https://www.etsy.com/shop/omgnailstrips
Jos innostut ostamaan kynsitarroja enemmänkin kannattaa käyttää seuraavat kuponkikoodit:
5 pakettia 25 dollarilla koodilla: 5pack tai 10pakettia 45dollarilla koodilla: 10pack
Tällöin hinta on huomattavasti siedettävämpi, kuin yksittäin ja ainahan voi tilata vaikka kaverin kanssa kimpassa, jos ei itsellä tule niin monia tarroja käytettyä!

Lisäys: Itse en käyttänyt kynsilakanpoistoainetta liimaamisen jälkeen. Tarrat pysyi silti kyllä hyvänä ainakin viikon. Lähtivät myös kätevästi irti rapsuttamalla, mutta veikkaan että oikeaoppisesti kiinnitettynä kynsilakanpoistoaineella eivät lähde ihan vain rapsuttamalla. Joten siitä en voi varmaa poistomukavuutta taata. Multa tosin lähtee helposti myös glitterlakat, etten ehkä ole kovinkaan hyvä vertailupohja minkään kynsituotteen poistolle 😀

Loppuun vielä Elvis, joka inhoaa kynsilakanpoistoaineen ja kynsilakan hajua. Aina kun lakkaan kynsiä niin se katsoo minua kauempaa tällä ilmeellä:

Ensi viikolla vietetäänkin blogin synttäreitä, joten luvassa hieman erilaisempaa postausta ja tietysti synttäriarvontaa! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*