Header img

Maaliskuun LF beautybox

09/03/2015

Jee! Tänään oli se päivä kun Look Fantasticin boxi saapui. Parasta oli se, että satuin olemaan kotona ja paketti toimitettiin sitten ihan ovelle asti, eikä sitä tarvinnut lähteä hakemaan postista! Innolla avasin pakettia ja ei se kyllä tälläkään kertaa jättänyt kylmäksi. Sisältö oli oikein piristävä ja mielenkiintoinen. Paketin saapuessa olin muutenkin kuvailemassa reissuostoksia, joten ”kuvausstudiokin” oli valmiina, joten sain räpsästyä kuvatkin tuotteista samantien.

Tähän alkuun täytyy aina laittaa kuva suljetusta boxista, niin en spoilaa niitä jotka eivät ole boxia vielä saaneet 🙂

Mutta sitten voidaan pistää kuvaa ihan niistä itse tuotteista!

Ensimmäisenä boxista pomppasi eteen tuo harja. Ensiksi olin vähän että plääh, kunnes luin että tätä voi käyttää myös suihkussa! Jes! Olen nimittäin pitemmän aikaan jo miettinyt, että pitäisi ostaa se suihkukäyttöön sopiva tangle teezer, että voisi hiusnaamioiden kanssa käyttää, vaan nytpä voinkin sitten testata tätä. Plussaa näppärästä pienestä koosta, jos sitten ei suihkussa toimi niin voi ottaa käsilaukkuharjaksi.

Sitten paketista löytyi Blissin Fatgirlslim voidetta. Voiteen luvataan napakoittavan ihoa ja vähentävän selluliittia. Joskus käytin jotain L’orealin vastaavaa kiinteyttävää voidetta ja tykkäsin siitä, joten ihan mielenkiinnolla kokeilen tätäkin. Kesää kohti oikein hyvä tuote testata!

Taas huulivoide. Ei siinä, kyllähän niitä kuluu, mutta tätä en kyllä nyt lähde ensimmäisenä aukaisemaan kun noita huulivoiteita alkaa olla jo joka nurkalla avattuna. Kuulostaa kuitenkin jotenkin tutulta tuo nimi, että ehkä jos joku mulle kertoo, että tää on jotain maailman parasta voidetta niin otan käyttöön jo aikaisemmin. Muuten saa kyllä jäädä odottelemaan vuoroaan.

Oi jes! Värikosmetiikkaa. Lord & berryn musta kajalkynä. Olen kyllä aika vannoutunut ArtDecon kynän käyttäjä, joten luulen että tämä jatkaa eteenpäin.

Sitten vielä Nudestixin Magnetic eye color sävyssä Gilt. Pitkäkestoinen ja intensiivinen väri. Kokeilin kynää pikaisesti kädelle ja väri on ihana hohtava kultainen. Koostumus oli todella liukuva, joten yllätyin ihan miten pehmeästi tämä levittyi. Koitin sitten poistaa vedellä ja ei muuten lähtenyt, joten vaikuttaisi oikein hyvältä tuotteelta. Varmasti tulee käyttöön ja aion kokeilla joidenkin kultaisten luomivärien pohjusteena. Ehkä jopa ihan yksistäänkin.

Lisäksi pakkauksessa oli Caudalien Polyphenol seerumi. Ilmeisesti toiset ovat saaneet jonkin Nuxen tuotteen paketin mukana, mutta minulle tuli tämä. Olen ollut supertyytyväinen aikaisemmasta boxista saamaani Jurliquen seerumiin (jota en uskonut edes käyttöön ottavani). Joten mielenkiinnolla kyllä kokeilen tätä sitten kun tuo Jurliquen seerumi loppuu. Tämä ainakin tuoksui yllättävän hyvältä!

Olin siis boxiin taas kerran oikein tyytyväinen ja odotan jo innolla ensi kuun boxia. Olen melko varma, että tulen tilaamaan boxia vielä lisääkin sen jälkeen. Niin kiva piristys tämä on kyllä päivään, kun saa kasan yllätyskosmetiikkaa ja vielä semmoista, mitä ei luultavasti muuten tulisi kokeiltuakaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*