Header img

Ensimmäisen kerran Jane Iredalea

07/03/2015

Jane Iredale on mineraalimeikkisarja, josta olen kuullut paljon ja lukenut vielä enemmän. Viime viikolla pääsin monien bloggaajien kanssa tutustumaan Jane Iredale -sarjaan ihan toden teolla. Olen aina ollut hyvin kiinnostunut Iredalen meikeistä, mutta en vain ole jostain syystä saanut aikaiseksi niitä kunnolla testata. Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa tuttuja blogikollegoita ja muutamia uusiakin kasvoja. Olin myös illan jälkeen aivan täpinöissäni tuotteista, joita saatiin testaukseen ja lisäksi vielä meikistä, joka minun kasvoille oli Iredalen tuotteilla tehty.

Kuva Jane Iredalen tuotteilla tehdystä meikistä

Ilta alkoi siis tuotesarjan esittelyllä. Jane Iredale on mineraalimeikkisarja, joka käyttää tuotteissaan laadukkaita raaka-aineita, jotka eivät tuki ihohuokosia. Lisäksi tuotteiden luvataan muun muassa olevan kestäviä (eivät valu, kulkeudu juonteisiin tai tarhaa), edistävän ihon terveyttä ja sisältävän vain luonnollisia säilöntäaineyhdistelmiä. Kuulostaako hyvältä? Minusta kuulostaa ja suuri syy siihen miksi innostuin meikkisarjasta vielä enemmän on se, että suurin osa niistä ei sisällä akrylaatteja.

Esittelyn jälkeen pääsin meikkaajan käsittelyyn. Puhdistin entiset meikit pois Magic Mitt puhdistuskäsineellä ja minun on pakko lisätä sellainen heti ostoslistalle. Se on puhdistuskäsine, jolla saa poistettua meikin ilman meikinpoistoainetta. Se teki myös ihosta ihanan pehmoisen.

Meikkauspenkissä. Kiitos kuvasta Nellalle, Neiti Minttukihara -blogista.

Meikissä käytetiin pohjana Iredalen BB-voidetta ja päälle puristepohjaa. Tykkäsin meikistä todella paljon. Itsellä kun on jo niin juurtuneet tavat meikata, että on virkistävää nähdä miten muut minut meikkaisivat. Ylipäätään tykästyin tuotteisiin kovasti. Meikkipohja ei tuntunut mitenkään raskaalta tai kuivattavalta ja tuotteet olivat epäilemättä laadukkaita. Uutena juttuna tykästyin siihen, miten aurinkopuuteria oli käytetty. Itse en ole koskaan oikein tykännyt käyttää aurinkopuuteria, mutta tässä meikissä tajusin viimein, että se voi toimia myös minulla!
En malta odottaa, että pääsen myös itse testaamaan tuotteita käytännössä.

Valmis meikki! Kuvasta kiitos Ilonalle, Eyeshadow and Flame -blogista.

Minun meikkauksen jälkeen paikalle saapui yllätysvieraana vielä Raili Hulkkonen! Tuntui, että olisi ollut niin hirveästi kaikkea kysyttävää, mutta ei sitten kuitenkaan siinä tilanteessa sitten tullut mieleen kuin muutama kysymys. Näin rautaiselta ammattilaiselta haluaisi imeä itseensä tietoa niin paljon kuin mahdollista. Kevään meikkitrendin vinkiksi saatiin käyttää luomiväreissä oranssia tai punaista. Itsehän kannatan pinkkiä ja punaista luomiväriä ja niitä voi käyttää meikissä myös tummemman luomivärin kaverina.

Railin meikattavana Meikkibeibi

Saimme kaikki kotiin viemisiksi vielä upean setin tuotteita, joista puristepohjaa ehdin jo hieman lomamatkalla testata ja tykästyin siihenkin todella paljon! Ensimmäinen puuterimeikkivoide joka ei kuivata minunkaan pintarutikuivaa ihoa. Esittelen lahjatuotteet vielä tarkammin omassa postauksessaan. Joten pysykäähän kuulolla.
Mikäli haluat lisätietoa Jane Iredalen tuotteista, suosittelen käymään nettisivuilla: JaneIredale.fi sieltä löytyy paljon tietoa tuotteista (Myös ne minun kovin kaipaamat INCI:t, eli ainesosaluettelot).

Lisäksi luvassa on myös lomapostaus ja lomaostospostaus, sillä pikkuisen lähti välillä shoppailu lapasesta tuolla kanarialla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*