Header img

Muutama loppunut tuote

15/12/2013

Olen jo pitkään halunnut tehdä ”viime kuussa loppuneet” postauksen. Mutta se ei ole onnistunut, koska minulla ei vaan ole mitään mielenkiintoa säilytellä tyhjiä purkkeja. Yritin kyllä kerätä tyhjiä purkkeja ja useampi oli jo varattuna, mutta koska jouduin muuttamaan, en halunnut kuljettaa tyhjiä purkkeja mukanani, vaan heitin ne roskiin. Päätinkin sitten, että jatkossa postaan lähes heti kun purkit tyhjenee ja kerron sillon niistä mielipiteen. Miltäs tämä kuullostaisi?

Minulla onkin tässä jo heti muutama tuote esiteltävänä:

Rexona Aloe Vera fresh deodorant stick: Luottodödö. Olen käyttänyt jo useamman stickin ja nytkin ostin samanlaisen tilalle. Olen monesti kokeillut muitakin tuoksuja, mutta aina vaan palaan tähän. Tykkään stickeistä, kosta niiden kuivumista ei tarvitse odottaa ja minusta ne pitävät hien paremmin poissa, kuin roll-onit. Suihkutettavat taas tekevät helposti kainaloistani kipeät ja inhoan sitä siuhkupilveä, joka jää leijailemaan suihkutettavian dödöjen jälkeen. Ainoa miinus tässä on se, että stick tahraa vaatteet valitettavasti. Olen kuitenkin sietänyt sen ihan vain muiden hyvien ominaisuuksien vuoksi.

Make-Up Store Loose Powder Milk: Irtopuuteri, jonka sain koulusta vuoden 2012 alussa. Tämä on siis kestänyt päivittäisessä käytössä melkein kaksi vuotta! Käytän tosin puuteria aika maltillisesti kuivan ihoni takia. Väri on vähän keltaiseen taittava, mutta ei näy koska tuotetta tulee laitettua niin vähän kerrallaan. Ei kuivata ihoa ja siksi olikin niin hyvä tuote. Halusin kuitenkin ostaa tilalle värittömän puuterin, siksi en toista tällaista ostanut, vaikken tälle nyt moitteita keksikään. Suosittelen.

IsaDora Eye Shadow fix luomivärinpohjuste: Ei toiminut minulla. Luomiväri pakkautui rullalle päivän mittaan. Lisäksi tuote on todella kuivaa ja sitä on vaikea saada purkista aplikaattorin avulla. Tuntui että paljon jäi käyttämättä vain koska sitä ei saanut purkista ulos. Tilalle ostinkin jo Too Facedin luomivärin pohjusteen, josta olen kertonut täällä.

Simple Cleansing Facial Wipes puhdistusliinat: Parhaat meikinpuhdistusliinat ikinä! Todella hellävaraiset, mutta näillä lähtee meikki todella hyvin. Eivät kuivata ihoa. En ole kokeillut vedenkestävälle meikille, mutta paketissa lukee, että myös sellainen pitäisi näillä lähteä. En tiedä monesko paketti tämä jo oli, minkä käytin, mutta uuden jo ostin tilalle! Lisää tästä tuotteesta löytyy aiemmasta blogipostauksestani täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*