Header img

Shopping!

16/12/2013

Oltiin luokkakaverini kanssa viimeviikolla tuhmia ja lähdettiin shoppailemaan, sen sijaan että oltaisiin kiltisti luettu anatomian tenttiin. No, tentti oli perjantaina ja meni miten meni. Mutta kaikki nämä uudet jutut joita shoppasin teki kyllä niin hyvän mielen! JA shoppasin enemmän vaatteita kuin kosmetiikkaa! Mullahan on siis uudesta kämpästä vain 2,5km matkaa Matkukseen, joten luulenpa että siellä saattaa tulla useamminkin vierailtua.

Mutta tässä kaikki ihanat vaatteet joita shoppailin! (Ja ne muut härpäkkeet sit lopuks). Nää kyllä näyttäis niin paljon paremmalta päällä, kuin hengarissa, mutta eiköhän niitä tule päälläkin nähtyä aina välillä postauksissa 😉

Pitkähihainen paita, jossa etuosa on pitsiä. Tämä oli -40% ja ostin sen Seppälästä.

Valkoinen ohut neule. Langassa on myös hopeista, eli hivenen on kimallusta tässä. Just the way I like it! Gina Tricotista. Hinta taisi olla 19,95€.

Valkoinen (taas) lyhyt jakku. Tämä oli kallein tuote, mutta jostain syystä minun vaan oli saatava se! Gina Tricotista ja 24,95€.

Musta trikoo/kangasjakku. Arkikäyttöön juuri sopiva, eli ei liian juhlava. Seppälästä ja normihinta 29,95, mutta tästäkin oli -40%.

Valkoinen (No joko nyt taas) t-paita pitsiyläosalla. Seppälästä tämäkin. Normaalisti 14,95, mutta -40% myös tästäkin tuotteesta!

Onko turhaa sanoa, että tykkää pitsistä ja alelöydöistä! Minähän olen viimeinen ihminen, jolta kannattaa katsoa pukeutumisvinkkejä, sillä en ole muodikas vaan ostan vaatteita, jotka minusta näyttää hyvältä ja mistä itse pidän. Lisäksi annan aika paljon painoarvoa sille, että vaatteissa on mukava olla.

Ostin vähän muutakin:

Seppälästä rannekorun, Hair chalkia ja kynsikoriste perhosia. GinaTricotista tuo himoitsemani kynsilakka jonka näin Martinan Blogissa: Wind it up. Käytiin kyllä monissa muissakin liikkeissä ja ostin vielä viimeisiä joululahjoja sieltä muille. Tää lienee mun joululahja itselleni (ja se elfin tilaus, jonka tein jo aikaisemmin).

Mikä on paras alelöytö, jonka olet tehnyt?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*