Header img

Miittiringin viimeinen päivä

23/04/2014

Hei vain! Toissa lauantain bloggaajamiitissä sovittiin tekevämme jokainen vähän tarkempi postaus jostain sponsorin tuotteesta. Miittiämme sponsoroi L’Oreal, jolta saimme Essien ja L’Oreal Parisin kynsilakat. Meinasin pökertyä miitistä saamani Essie lakan takia, sillä se oli niin ihana glitterpläjäys, ettei ole ihan äskettäin näkynyt. Katsokaa vaikka:

Essie Hors D’oeuvres

Lakka on nimeltään Hors d’oeuvres. Se on ranskaa ja tarkoittaa alkupaloja. Tarkemman tutkimisen jälkeen rupeskin sitten jo vähän arveluttamaan. Hopeaa ja kultaista samassa? Vaan eihän siinä muu auttanut, kuin laittaa lakkaa kynsille ja miettiä sitten miltä se näyttää.

Ensimmäisen kerroksen jälkeen ajattelin, ettei tämä tule mitenkään peittämään kynttä, mutta itseasiassa lakassa pohjalla oleva kultainen metallinhohto peittää kynnen melko hyvin. Päälle tulee sitten noita isompia hopeisia glittereitä. Kahdella kerroksella sain hyvin kynteni peitettyä. Pidempiin kynsiin luultavasti tarvitsee enemmän, mutta kyllä tämä tosiaan yksinäänkin peittää kynnen.

Mitä mieltä sitten olin lakkauksesta? Toisaalta todella hieno ja erilainen, toisaalta todella mauton. Ehkä tämä lakka on tosiaan tarkoitettukin alkupalaksi, esimerkiksi yhteen kynteen korostukseksi, eikä niinkään pääruuaksi ja kaikkiin kynsiin kahden kerroksen voimin? Toisaalta onhan tämä aika päheän näköinen lakka, sillä kauempaa katsottuna näyttää hieman siltä, kuin kynsillä olisi kultaista foliota. Jokatapauksessa minusta kaunis lakka ja keksin jo nyt monta erilaista lakkausta, jossa tätä voisi käyttää esimerkiksi yhdessä kynnessä tai toisen lakan päällä. Olen varma, että tulee siis käytettyä toistekin. Ja onhan tämä muuten helppo valinta, jos ei tiedä laittaako hopeat vai kultaiset korut kun molemmat käy!

Essien lakan lisäksi saimme kaikki yhden L’Oreal parisin les Plancs kynsilakan. Sain itse sävyn 851 Nouvelle Vaguen, joka on pastellivioletti sävy. Lisäksi olin Tampereen miitistä saanut myös sävyn 852 Pistachio Drage, joka on hyvin vaalea pastellivihreä. En ole vielä päässyt testaamaan lakkoja, mutta Mariannen Meikkileikkejä -blogista voitte käydä kurkkaamassa Pistachio Dragesta lisää tietoa!

Nouvelle Vague ja Pistachio Drage

Loppuun vielä kuva Essien lakasta auringonvalossa. Mitä olette mieltä? Ihana vai kamala?

Itse kallistun kuitenkin enemmän ihanan puolelle.
Essien ja L’orealin lakkoja löytyy muun muassa isoimmista marketeista sekä tavarataloista.

Miittiringin aiemmat postaukset voitte käydä katsomassa täältä:

– Keskiviikko 16.4 Annie – Edgy Polish
– Lauantai 19.4 TalkandBake – Sanna Tara Nail Art & Beauty Studio
– Tiistai 22.4 Kynsille – Mimax

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*