Header img

Joensuun bloggaajamiitti osa 2

21/04/2014

Jokohan nää miittipostaukset sais riittää? No ei ihan vielä, sillä ainakin tämä nyt on vielä jäljellä. Eli vähän juttua Glitterissä käynnistä, sekä goodiebagin sisältö. Aikaisempaan miittipostaukseen pääset tästä.

Lähdimme siis Katjamarian luota kohti Glitteriä, jonne meille oli järjestetty yksityistilaisuus. Saatiin katsella rauhassa tarjontaa ja meille näytettiin myös kevään hiustrendejä. Selkeinä trendeinä olikin näköjään erilaiset kukkakoristeet hiuksiin.

Ihania kukkapantoja ja minua kovasti innosti nimenomaan nuo ”lehtipannat”, jotka ovat tässä kuvassa vasemmassa reunassa. Luulenpa, että joudun tuollaisen hopeisen vielä kotiuttamaan jossain vaiheessa.

Meille tarjottiin macaronseja, kuohuviiniä sekä brunbergin pusuja. Ihanaa kun meitä oli ajateltu tällä tavalla 🙂

Tyhjin käsin ei tarvinnut Glitteristäkään poistua, sillä jokainen sai mukaansa pienen goodiebagin ja itse tein myös pieniä ostoksia. Glitterin goodiebagista löytyi seuraavaa:

Osiksen matkakokoinen hiuskiinne glitterpussukassa, violetti hiusliitu sekä puhelinlankaponnareita. Violetti hiusliitu pääseekin mahdollisesti vappuna testiin. Mulla on myös aikaisemmin Seppälästä ostamani pinkki hiusliitu, joten eiköhän niistä jotain vappujuttua saa aikaiseksi. Puhelinlankaponnareitakaan en ole vielä aikaisemmin kokeillut, joten mielelläni niitäkin kokeilen. Näiden lisäksi oli Glitterin hiusopas, jossa oli step-by-step ohjeita erilaisten kampausten tekoon.

Lisäksi piti tottakai tehdä pieniä ostoksia ja tässä kuva niistä:

Ostin pupuponnareita sekä tuollaisen kukkaponnarin. Pupuponnarit näin ensimmäisen kerran Cosmetic Land -blogissa ja sen jälkeen metsästin niitä jonkin aikaa. Ebaysta sitten ostin pari ja nyt niitä näköjään saa myös Glitteristä. Näissä tosin ei ole rautalankaa sisällä, niinkuin noissa Cosmetic Land -blogissa esitellyissä on. luultavasti pupuponnareistakin tulossa lisää myöhemmin. Ja Elviksen tassukin sattui näköjään kuvaan.

Sitten siihen varsinaisen miitin goodiebagiin. Ahkerat järjestäjät olivat tehneet tällaisen kuvakollaasin oikein miittimme sponsoreista:

Tässä yhteiskuva kaikista goodiebag tavaroista. Niin paljon kaikkea kivaa!

Ja joku taas kurkkii tuolla kulmassa…

 Kirjoittelen näistä tarkemmin kunhan pääsen testailemaan. Meillä on myös blogeissa menossa miittirinki, jossa jokainen esittelee hieman tarkemmin jotain goodiebagin tuotetta. Miittiringin ensimmäinen postaus löytyy täältä. Sieltä pääsee sitten seuraamaan ringin etenemistä linkkien kautta.

Lisäksi miittiin oli järjestetty arvonta, jossa jokainen sai vuorollaan valita palkinnon itselleen. Taisin olla toisiksi viimeinen, jolloin kahdesta vaihtoehdoista valitsin tämän:

Opin My Paprika is Hotter than your, Sally Hansenin kynsinauhaöljy sekä IsaDoran SugarNails kynsilakka sävyssä Macaron.

Toki myös tehtiin jonkin verran kirppiskauppaa ja tällainen setti lähti mukaani:

Ja minä kun en oikeasti edes tarvitse enää yhtään lisää kynsilakkoja!

Kaikkien näiden ihanuuksien lisäksi Cloetta oli sponsoroinut miittiä ja hirmuisen karkkivuoren lisäksi, jokainen sai yhden karkkipussin ja kaksi purkkapussia:

Elvistä oli nyt jotenkin vaikeaa pitää poissa kuvista

Karkkipussi menikin hyvin lauantaina synttäripäivänäni ja toinen purkkapussikin on jo avattu. Nuo Smooth Salmiac purkat on vaan niiiiin hyviä. Ps. niillä saa myös tehtyä hyvin purkkapalloja, hih!

Mukanahan meitä siis oli:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*