Header img

Maaliskuun LF Beauty Box

23/03/2016

Maaliskuu on jo lähes loppunut, mutta pääsen vasta nyt esittelemään teille maaliskuun boxin. Syy on se, että sain boxin vasta viime viikolla. En todellakaan tajua, miten sillä meni niin kauan matkallaan, varsinkin kun samassa kaupungissa asuva ystäväni sai sen jo minua edeltävällä viikolla. Pikkuisen turhautumista oli kyllä pakettia odotellessa, mutta kyllähän tuo sisältö vähän pelasti odottelun aiheuttamaa mielipahaa. Jokatapauksessa en nyt vielä aio jatkaa boxin tilaamista. Täytyy katsoa sitten lähempänä kesää jos vielä tilaisin boxia.

Tällä kertaa teemana oli Explorer ja sisältö oli mukavan monipuolinen. Muutenkin mukana oli nyt paljon tuotteita, joten siitä iso plussa. Mukana oli myös maaliskuun Elle. Tykkäsin edellisestäkin Ellestä, joten ihan kiva oli saada tämänin boxin mukana tämä lehti.

Ensimmäisenä boxista kohdalle osui Nuxen kosteuttava voide. Harmillisesti tälläkin kertaa Nuxen tuote lähtee eteenpäin, koska se sisältää akrylaatteja. Nuxen voiteen jälkeen käteen osui Caudalien misellivesi. Jälleen kerran misellivettä, mutta minulla sitä kyllä kuluu, joten ei haittaa ollenkaan. Olenkin jo pian käyttänyt edellisestä boxista tulleen miselliveden. Nämä pikkupurkit on niin käteviä reissussa.

Boxissa oli taas muutamia uusia merkkejä, joita kokeilen aina erityisen mielelläni. Tällä kertaa mukana oli First Aid Beautyn super kosteuttava voide. Voide on melko paksua, hieman jopa perusvoidemainen, mutta tässä on mieto eucalyptuksen tuoksu. Tykkäsin kyllä ensituntumasta!Tulee varmasti käytettyä.

Codagen kosteuttava naamio pääsee myös varmasti käyttöön. Ihonhoidostani on puuttunut kosteuttava naamio jo jonkin aikaa, joten tämä on erittäin tervetullut kokeiluun. Tuoksu vaikutti hyvältä ainakin ensituntumalta, saa nähdä onko se miten voimakas sitten käytössä.

Jesss! Värikosmetiikkaa boxissa! Mukana oli siis myös Revlon Colorburst huulibalmi (onko huulibalmi edes sana?). Tämä oli kyllä tämä boxin helmi! Värikin (105) sattui olemaan juuri minulle sopiva! Koostumus on tosiaan kevyt kiiltopunamainen. En ihan hirveästi pidä kynämuotoisista huulituotteista, mutta tätä saa pyöritettyä lisää näkyviin kynän päästä, joten ainakaan sitä ei tarvitse teroittaa. Siitä siis plussaa. Ja onhan tuo hylsy kyllä ihan hirmuisen nätti!

Kirsikkana kakun päällä boxissa oli myös Lottie Blend in brush eli häivytyssivellin!! Kyllä, kiitos. Olen jo pidemmän aikaa katsonut sivellinvalikoimaani ja kieltämättä ne alkavat näyttää jo vuosien kovalla käytöllä olemisen, joten uusimista olisi pikkuhiljaa tehtävä. Hienoa, että nyt on yksi sivellin lisää.

Lisäksi vielä kaksi Emergen-C vitamiini jauhepussia. Boxissa on tullut useamminkin vitamiinivalmisteita ja ainakin tammikuussa 2015 tulleen MyVitamins poretabletit olivat parhaita poretabletteja, joita olen maistanut, joten mielenkiinnolla kokeilen näitä pussukoitakin.

Kaikenkaikkiaan todella mahtava boxi. Odotus kyllä palkittiin, mutta olisihan se kiva jos nämä jatkossa tulisi edes viikossa, eikä tarvitsisi odotella kuun puolen välin yli, että boxin saa hyppysiinsä. 😀

Mikä tuote kolahti teihin eniten?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*