Header img

Maaliskuun Cleopatran salaisuus

28/03/2014

Holy shit, oli ensimmäiset sanat mitkä pääsivät suustani kun avasin tänään tämän kuun Cleopatra’s Secret Boxia. Ehdin nähdä silloin vasta yhden tuotteen ja olin jo siitä innoissani. Pakettia lisää avatessa innostus vain kasvoi! Ehdottomasti mun suosikkiboxini tähän mennessä! Ja pian ymmärrätte syyn!

Kattokaa nyt! Oikeesti! Siellä on, ei yksi, vaan KAKSI Make Up Storen tuotetta! Jeeeee! Kuten tiedätte, niin tykkään ihan mielettömästi Make Up Storen tuotteista, joten kun boxi sisälsi jopa kaksi MUSin tuotetta niin melkein hypin onnesta! Lisäksi nämä ovat vielä sellaiset sävyt, joita minulta ei löydy. Tuplajee!

Joo, siis olihan siellä boxissa muutakin kuin nämä kaksi tuotetta. Eli siis Boxi sisälsi Acorellen karvanpoistoliuskoja kasvoille. Nämäkin sattuivat aika sopivaan saumaan, sillä juuri eilen kaivelin kulmavahaani kaapista, että vetäisin sillä taas nuo kulmat. Vaan nytpä pääsenkin heti testaamaan näitä! Liuskat ovat 100% luonnollisia, mikä on todella mielenkiintoista. Liuskoja on paketissa 20kpl ja mukana on myös rauhoittava manteliöljyn. Liuskojen arvo on 11,40€

Sitten oli Crazylibellule and the Poppiesin tuoksupuikko, siis hajuvettä stick muodossa. Tämä tuoksu nimi on Pompom Gardenia. Kätevää! Tuoksukin oli mieleeni, todella kukkainen. En ole tosin vielä testannu iholla, joten täytyy kokeilla muuttuuko tuoksu paljonkin iholla. Tämän tuotteen arvo on 21,35€.

Sitten ne MUSin tuotteet. Aaaaa! Metallihopea kynsilakka sävyssä Michael. Kiva sävy! Ja Microshadow luomiväri sävyssä Famous. Se on tuollainen kimaltava kultainen luomiväri. Alla swatch:

Kultainen tuntuukin olevan nyt ensi kesän trendisävy! MUSin kynsilakan arvo on 10,50€ ja luomivärin 11,50€. Joten Boxin hinta tuli korvattua moneen kertaan!

Kirjoittelen näistä sitten lisää kun pääsen testaamaan, mutta nyt ei voi kyllä muuta sanoa, kuin että boxi oli ihan huippu! Ja oikeastaan se on kaikki näiden MUSin tuotteiden ansiota! 🙂 Olisin ollut varmasti tyytyväinen boxiin, vaikka siellä ei olisi muuta ollutkaan 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*