Header img

Lisää alelöytöjä

21/01/2014

Jatketaan aletuotteiden linjalla, ne kun eivät rajoittuneet vain noihin YSL:n tuotteisiin, jotka esittelin edellisessä postauksessa.

Dior Twin Set eyeshadow 840 Ballerina Pink

Tämä tuote lähti mukaan, oikeastaan siksi että sen idea oli mielestäni mielenkiintoinen. Olin pyöritellyt kyseistä tuotetta jo käsissäni, mutta -30% alennus ei vakuuttanut. Kun se nyt sitten oli -50% Matkuksen emotionissa, niin päätin sen kotiuttaa. Tuotteen ideana on se, että siinä on kaksi päätä. Toisessa päässä on voidemainen luomiväri (Eyeshadow stick) ja toisessa jauhemainen (Blending powder) ja tämä jauhemainen levitetään sen voidemaisen päälle. Molemmat ovat samanvärisiä ja odottakaahan kunnes näätte värin, sitten tiedätte miksi ostin tämän.

Nokun se on pinkki!

Yllä olevassa kuvassa on siis ranteeseen levitetty voidemaista luomiväriä

Voidemainen luomiväri on koostumukseltaan todella pehmeää ja nätisti levittyvää. Kuitenkin nappaa ihoon kiinni ihan hyvin, joten tuskin on heti ensimmäisenä lähdössä luomivakoon rullautumaan. Väriä ei tarvitse teroittaa, vaan sitä saa kiertämällä lisää.

Jauhemaisen luomivärin pää on iso vaahtomuoviaplikaattori. Mielestäni vähän kömpelö, mutta väriä voi ottaa myös ”korkista” siveltimeen, jos tuntuu että aplikaattorilla tulee annosteltua liikaa. Alla vielä kuva siitä, kun voidenmaisen päälle on laitettu tätä jauhemaista. Jauhemainen väri tekee hieman metallinhohtoisen efektin luomiväriin ja sen avulla luomivärin saa häivytettyä voidemaista paremmin.

Tämän hauskuuden lisäksi ostin Matkuksen emotionista myös Lancomen rajaussiveltimen, sekä Chanelin hopeanvärisen rajauskynän.

Lancome  Eyeliner Brush 02 ja Chanel Long Lasting Eyeliner 87 Silver Light

Chanelin rajauskynä onkin minun ensimmäinen Chanel meikkituote, jonka omistan. Väri on kivan intensiivinen ja paketissa lukee sen olevan vedenkestävä. Poikkeuksena aikaisempiin samantapaisiin rajauskyniin, tässä on metallinen hylsy. Muissa samankaltaisissa tuotteissa on aina ollut muovinen, joten tämä metallinen hylsy tuonee tähän tuotteeseen osan siitä lisähinnasta, mitä selektiivisessä kosmetiikassa monesti on.

Yllä olevassa kuvassa Chanelin kynällä piirretty käteen. Kynä on pyöritettävää mallia, eli sitä ei tarvitse teroittaa vaan pyörittämällä väriä tulee lisää.

Joko alkaa alekiintiö olla täynnä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*