Header img

Ale YSL

20/01/2014

Alepostauksia onkin nyt tiedossa! Mullahan meinas karata vähän mopo käsistä aleostosten kanssa, mikä ei sinällään ole mikään yllätys. Koska kuitenkin olin lähes koko joululoman töissä, olen antanut luvan itselleni herkutella aleostoksilla. Ensimmäisenä esittelyssä YSL:n alelöydöt.

YSL 5 Colour Harmony For Eyes 4 ja Cream Blush 1

Molemmat olivat -50% alessa Joensuun sokoksella ja tuon luomiväripaletti oli vain saatava. Poskipunaa jouduin hetken miettimään, mutta sävy oli niin loistava kesäsävy, että pakkohan se oli ottaa! Josko se kesäkin tulisi vähän aikaisemmin?

Kuva luomiväripaletista

Sävyt toistuvat paremmin keinovalossa. ps. Rakastan mun uusia lähilinssejä!

Paletissa on siis yksi mattaväri, kolme shimmerväriä ja yksi metallinhohtoväri. Kaikki sävyt ovat todella ihania ja sopivat hyvin käytettäväksi yhdessä tai erikseen.

Poskipunan testiraita

Poskipuna taas on sävyltään tuollainen hyvin persikkainen. En malta odottaa, että saan testattua tätä kasvoille!

Vasen ylä, keskimmäinen, oikea ylä, vasen ala ja oikea ala

Swatchit kädelle tehtynä (anteeksi mun iho on tosi kuiva) tuo metallinhohtoinen ei oikein toistunut tässä kovinkaan hyvin. Mattavärin pigmentit ei ole ehkä ihan hirvittävän hyvää luokkaa, mutta nuo shimmerit on todella ihania! Piti tottakai heti tehdä meikki näillä luomiväreillä ja tässä tulos:

Sisänurkkaan laitoin keskimmäistä shimmerväriä, keskelle luomea pinkkiä shimmerväriä ja ulkonurkkaan metallinhohtoista väriä.

Näillä sai tehtyä helposti todella kivan arkimeikin. Voimakkuutta toki voi lisätä tekemällä meikin esimerkiksi paletin mukana tulleilla aplikaattoreilla. Itse yritin kuitenkin pysyä suht hillittynä, kun töihin olin menossa. Meikki kesti hyvin koko 9 tuntisen työpäivän. Pohjusteena toimi tottakai Too Faced Shadow Insurance.

Poskilla YSL:n poskipuna

Tykkään todella paljon YSL:n meikkituotteista, mutta en ole ostanut yhtäkään niistä normaalihintaisena, siksipä YSL:n alepöydät pitää aina käydä katsomassa läpi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*