Header img

Meikki toisen siveltimestä

16/01/2014

Heipähei! Make-Up Storella jatketaan, sillä tänään kävin Matkuksen Make-Up Storella meikattavana. Meikki maksaa 60euroa ja sillä 60 eurolla saa sitten ostaa tuotteita liikkeestä. Voiko parempaa arjen luksusta ollakaan?

Meikkaajanani toimi Piia. Olin kysellyt muilta kauneusbloggaajilta, että tulisiko minun kertoa olevani meikkaaja itsekin, mutta he olivat sitä mieltä, että ei. Niinpä en kertonut tätä asiaa meikkiin mennessäni. Olen kyllä huono valehtelemaan, enkä muutenkaan pidä totuuden vääristelystä, mutta sain pidettyä suuni kiinni meikkauksen ajan ja kerroin vasta lopuksi olevani itsekin meikkaaja.

Miksi näin? Siksi, että toisilta meikkaajilta voi saada hyviä vinkkejä, joita ei itse ole älynnyt ollenkaan. Jokaisella on kuitenkin se oma käden jälkensä, joten halusin nähdä miten toinen ammattilainen meikkaisi minut. Monesti itse jämähtää siihen teitynlaiseen meikkityyliin, jolloin ei edes osaa enää tehdä muuta. Tein hommasta vielä vähän haasteellisemman, sillä menin meikkaukseen ilman omaa meikkiä, jolloin tekijällä ei ole aavistustakaan normaalista meikkaustyylistäni. Ikäänkuin jo allergiani ei olisi luonut tarpeeksi haastetta. Ja lopputulos?

Tykkäsin siitä, minkä malliseksi silmäni meikattiin. Itse yleensä levitän luomiväriä ulkonurkkaan pitemmälle, mutta tällainen tyyli tekee silmästä aivan erimuotoisen ja kivan näköisen! Rajaukset olivat omaa normaaliarajausta huomattavasti paksummat ja en olekaan tällaista tullut koskaan kokeilleeksi. Ihan hyvää vaihtelua siis!

Kerroin tykkääväni Crow luomiväristä, joten sitä laitettiin ulkonurkkaan ja varjostukseen. Piia sai valita sitten loput sävyt ja luomen keskikohtaan hän valitsi Bordeaux värin (ihan hauskaa, sillä tämäkin luomiväri minulta jo löytyy). Sisänurkkaan ja pohjalle laitettiin Sipiria luomiväriä ja sen päälle Eyedust Strict, jonka ostinkin. Kulmat tehtiin Tri Brow Colorilla, niinkuin minäkin jokapäivä!  Huulissa on huulikynä Knitted pink ja huulikiilto Orchid.

Meikkipohjana on Liduid foundaton Milk ja Wonder Powder Saharaa. Poskipunana Pernice, joka oli minulle aivan uusi tuote ja vaikutti todella mielenkiintoiselta. Varjostukseen käytettiin tuttua Smogia, joka löytyykin myös minun meikkipakista. Rajauksen päälle vielä Glitter liner Soft Pink, joka siirtyikin ostoskoriin meikkauksen jälkeen. Kiitos paljon Piialle hyvistä vinkeistä ja kivasta meikistä!

Ostoksista kerron lisää sitten toisessa postauksessa, sillä odottelen valoisaa hetkeä, koska sain juuri kameraani tilaamani lähilinssit! Tässä hieman esimakua lähilinssin toiminnasta ja sitä demonstroimassa Make-Up Storen Microshadow Hyacinth:

Vasemmalla ilman lähilinssiä, oikealla +10 lähilinssin kanssa.

Minulla on nimittäin ollut ongelmia swatch kuvien kanssa, sillä kamerani optiikka ei monestikaan riitä tarkentamaan macro kuvaa käteeni (siis käteni on liian lähellä, vaikka kurkottaisin miten kauas). Lähilinssi korjaa tämän ongelman, sillä lähilinssin kanssa voin kuvata vaikka kahden senttimetrin päästä! Parempia blogikuvia siis (ainakin toivottavasti) tiedossa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*