Header img

Bilehileen turvameikki

22/01/2014

Sillon kun kyselin millaisia juttuja haluaisitte blogissani lukea, niin tumma silmämeikki oli useammankin toiveena. Tässäpä nyt sellainen minun yleisin vaihtoehto, jos olen lähdössä bileisiin ja en keksi mitään muutakaan. Sellainen bilehileen turvameikki. Sellainen joka varmasti sopii asuun kuin asuun ja juhliin kuin juhliin. Tein teille ihan ohjeetkin.

Tässä käyttämäni tuotteet:

Kaikki luomituottet ovat tällä kertaa Make-Up Storelta. Erityisesti suosittelen tuota oikean alareunan luomiväriä Crow. Se on todella helposti käytettävä tumma metallinhohtoinen luomiväri, jolla onnistuu helposti. Sen kaverina olen käyttänyt pohjusteena oikeassa yläreunassa olevaa Jupiter High Tech Lighteria, mattamustaa luomiväriä pollution sekä helmiäishohtoista valkoista Satin.

Luomivärien kaveriksi musta rajauskynä. Käytin Estee Lauderin Double Wear kynää, joka kestää todella hyvin, sekä luottoripsariani IsaDora Big Boldia.

Ensin pohjustetaan luomet. Voit käyttää jotain muutakin pohjustetta, mutta minä käytin nyt tuota High tech lighteria, sillä se nappaa hyvin kiinni meikkin ja korostaa metallinhohtoa.

Sitten taputtelin luomelle Crowta ja sisänurkkaan hieman Satinia. Jos väreistä ei halua ihan niin intensiivisiä voi luomen puuteroida ennen luomivärin laittoa.

Lisäsin ulkonurkkaan mustaa. Se päästää kivasti Crown läpi ja ”muuttuu” näin metallinhohtoiseksi. Mustaa lisätään oman maun mukaan myös luomivakoon tai pidemmälle liikkuvalle luomelle. Musta tulee häivyttää hyvin. Häivytykseen voi käyttää apuna valkoista helmiäistä, jolloin väri on helpompi häivyttää.

Alarajauksen aloitan kuten luomivärinkin. Lisäämällä High tech lighteria alaripsirajaan.

High tech lighterin päälle laitoin ensin Crowta.

Ja sitten vielä mustaa. Lisäksi rajasin silmät niin ylä-kuin alapuoleltakin rajauskynällä. Tällä kertaa en siis tehnyt minulle tyypillistä kissarajausta nestemäisellä rajauksella. Lisäsin myös Satinia kulmaluulle ja vahvistin kulmia.

Sitten vain ripsiväri niin silmämeikki on valmis. Voit myös lopuksi lisätä hieman valkoista helmiäistä luomelle, jos se tuntuu katoavan liikaa tummempien sävyjen alle.

Jos olisin lähdössä tässä meikissä juhlimaan, niin luultavasti lisäisin myös irtoripset ja mahdollisesti glitterlinerin meikkiin, mutta kyllä tämä tällaisenaan on jo melkoisen näyttävä. Pahoittelen kuvien vaihtelevaa laatua, sillä valo meinasi loppua kesken kuvauksen!

Onko tässä teille tarpeeksi tummaa vai pitäisikö jättää valkoinen kokonaan pois?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*