Header img

Hemmotteluhetki keskellä viikkoa

23/01/2014

Kun minulla todettiin akrylaattiallergia jäin kaipaamaan nimenomaan rakennekynsiä. Päätinkin, että jos vielä jossain vaiheessa käyn töissä, niin aion käydä säännöllisesti kasvohoidossa. Jos en voi pitää kynsiäni kauniina, kai kuitenkin voisin panostaa saman verran ihooni. Tänään kävinkin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan oikeassa kasvohoidossa.

Etsin netistä sopivaa hoitolaa, jonne ajan voisi varata. Kiinnostuin pienemmästä hoitolasta nimeltä Kauneuspiste Kekoni. Yhden ihmisen kauneushoitola Kuopiossa. Alunperin olisin halunnut varata ajan Joensuuhun, mutta koska koulut alkoivat, niin suuntasin Kuopioon.

Kauneuspiste Kekoni ja Riitta.

Soitin jo etukäteen hoitolaan ja kyselin sisältääkö tuotteet akrylaatteja. Ilokseni sain kuulla, että ei sisällä! Ihanaa, että löytyy vielä tuotesarjoja joissa ei ole akrylaatteja. Kekonissa käytetään Janssen Comsetics ihonhoitosarjaa. En ollut aikaisemmin kuullut koko sarjasta ja isot plussat akrylaatittomuudelle(kauhea sanahirviö). Tuotteet olivat mielestäni myös hoitolatuotteiksi melko edullisia.

Minulle tehtiin täydellinen kasvohoito joka sisälsi kuorinnan, timanttikuorinnan, hieronnan, kuminaamion, hoitotiivisteen.

Olen huono rentoutumaan tällaisissa tilanteissa, koska olen niin kova puhumaan. Sitä pälpättää niin paljon, ettei pysty rentoutumaan. Yritinkin tukkia suuni jossain vaiheessa, jotta voisin vain nauttia hoidosta. Minkäs sille voi kun on sellainen räpätäti. Se kannatti, sillä hoito oli todella ihana ja rentouttava. (Uskomatonta, että sitä voi itse häiritä omaa rentoutumishetkeä.)

Koko hoito oli aivan ihana. Erityisesti tämä kuminaamio, joka tässä kuvassa on kasvoillani. Se nimittäin lähti yhtenä isona laattana kasvoilta! Yleensä tällaiset jähmettyvät kasvonaamiot tarraa kiinni ihoon, mutta tämä kyseinen naamio lähti todella kevyesti, eikä vetänyt ollenkaan ihoa.

Hoidon jälkeen iho oli ihanan tuntuinen. Pelkäsin että timanttikuorinta saisi ihon punoittamaan, mutta punoituksesta ei ollut jälkeäkään, vaan iho oli aivan normaalin värinen.

Kauneuspiste Kekoni

Mukaani sain hoitolasta näytteet Janssenin Organics linjan putsarista, kosteuvoiteesta sekä paksummasta kosteusvoiteesta. Mielenkiintoista päästä tutustumaan uuteen tuotesarjaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*