Header img

Joululahjakosmetiikkaa

28/12/2014

Olin ilmeisesti ollut kilttinä, sillä sain tänä vuonna paljon ihania joululahjoja! Seassa oli myös kosmetiikkaa ja olinkin erittäin iloinen kosmetiikkalahjoista. Kaksi semmoista merkkiä, jota en ole aikaisemmin kokeillut ja yksi sellainen tuote jota olen himonnut jo pitkään. Aloitetaan vaikka tästä isoimmasta kosmetiikkasetistä, jonka sain poikaystäväni siskolta lahjaksi. Lahja oli hankittu USA:sta asti ja merkki oli minulle ennestään tuntematon.

Merkki on siis nimeltään Physicians Formula. Setti oli todella kiva ja on huippua päästä kokeilemaan minulle uutta merkkiä ja vielä näin monen tuotteen kautta. Taustatukimuksessa selvisi, että merkki on tarkoitettu erityisesti herkälle iholle ja tuotteiden INCI:t olivat ilahduttavan lyhyitä. Kerroin näistä tarkemmin lisää sitten ihan omassa postauksessaan.

Toinen merkki, jota en ollut kokeillut olikin minulle erittäin tuttu merkki. Nimittäin Lush ja tämän lahjan sain siskoltani.

Lushista olen lukenut paljon muiden blogeista ja olen liikkeessäkin vieraillut useamman kerran, mutta koskaan en ole sieltä mitään ostanut. Nyt onkin kiva päästä testaamaan näitä tuotteita, joista niin paljon puhutaan. Tässä on siis So White suihkugeeli, sekä Whip Stick appelsiinisuklaa huulivoide. Kuulostaa mielenkiintoiselta!

Ja sitten yksi lahja, joka aiheutti minussa suuren hämmästyksen huokaisun.

Nimittäin MACin Hue huulipuna, joka on roikkunut hankintalistalla jo varmaan vuoden verran. Olisin sen ostanut kesällä Stockmannilla käydessäni, mutta se oli juuri silloin loppu. Nyt sitten ilmeisesti serkkuni olivat käyneet blogissa kurkkimassa hankintalistaani ja sain tämän lahjaksi! Kuva ei anna punan värille oikeutta, mutta kyseessä on melko nude huulipuna ja olen sitä ihaillut monet kerrat muiden blogeista. Vihdoin se on mun!

Lisäksi sain poikaystävältäni ihanat korvakorut!

Lahjaksi sain myös hirmuisen kasan namuja, yöpaidan, My little pony-verhon(80-luvulta), keittiötarvikkeita ja yhden lahjan, jota on käytetty kaikissa tämän postauksen kuvissa. Nimittäin kirkasvalolamppu! Käytiin se äitini kanssa ennen joulua kaupasta valitsemassa, joten bye bye pimeys ja tervetuloa kirkkaat blogikuvat! Vielä täytyy vähän treenailla asetusten kanssa, mutta eiköhän se tästä!

Kiitos kaikille ihanista lahjoista! Ihanaa, että on näin huippuja sukulaisia, jotka tietää mistä tykkään! <3 Ja nyt on taas vähäksi aikaa blogiin kirjoiteltavaa, kun pääsen näitä ihanuuksia kokeilemaan!

Joulun jälkeen tuli hankittua myös yksi lahja blogille. Ostin nimittäin videokameran! Se tarkoittanee sitä, että mahdollisesti blogissa tulee jatkossa olemaan myös tutoriaaleja ja enemmän videomateriaalia! En kuitenkaan aio hylätä tätä normaalibloggausta, sillä tämä on kuitenkin selvästi enemmän se minun juttu. 🙂

Olitko itse ollut kilttinä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*