Header img

Joe Blasco Bronzer – Klassikko kesään

06/07/2016

Kesän ehdoton tuote on aurinkopuuteri, eli bronzer. Kieltämättä tuntuu hieman, että aurinkopuuteri jäi hieman varjostushypen alle. Itse kuitenkin pidän aurinkopuuterin tuomasta hohteesta. Aurinkopuuteria voi kesällä käyttää myös poskipunan sijasta tai sipaista dekolteelle antamaan hehkua. Näyttää erityisen hyvältä ruskettuneella iholla!

Joe Blasco on varmasti yksi klassisimmista meikkimerkeistä. Itse pidän Joe Blascon tuotteissa niiden laadukkuudesta. Blascon klassikko aurinkopuuteri Hi-Tone Intensifier Bronzer ei myöskään ole poikkeus. Bronzer on irtopuuteri ja itse henkilökohtaisesti pidän irtotuotteista. Ja mitkä pigmentit! Pigmenttiä riittää, jopa niin hyvin, että tämähän toimisi varmasti myös luomivärinä. Kevyesti levitettynä kuitenkin häivyttyi hyvin ja sulautui ihoon. Hehku on hyvin maltillinen ja tuotetta voi huoletta käyttää myös varjostuksiin.

Joe Blasco Hi-Tone Intensifier Bronzer

Purkissa on kieritettävä kansi ja mukana tulee vippa. Itse kuitenkin koen siveltimen tälle parempana levitysvaihtoehtona, sillä vippaan voi olla hankalaa annostella oikeaa määrää. Siveltimellä levitettynä kuitenkin todella hyvä kesätuote! Tuotetta voi levittää myös esimerkiksi poskipäille, tuomaan auringon pussaamaan hehkua!

Kuvassa aurinkopuuteria käytetty varjostuksen tapaan.

Joe Blascon tuotteita saa monista tavarataloista, kuten Sokoksesta ja Stockmannilta. Hintaa Hi-Tone Bronzerilla on n. 53€ (Sokos). Purkki on todella riittoisa, sillä tuotetta tarvitsee käyttää todella vähän kerrallaan.

Onko teillä aurinkopuuteri käytössä? Löytyykö suosikki aurinkopuuteria?

Tuote saatu testiin blogia varten.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*