Header img

Insjö bagINbag – sisälaukku

04/01/2017

Oletko niitä typpejä, joilla on paljon erilaisia käsilaukkuja ja vaihdat niitä usein? Kerääntyykö käsilaukkuusi paljon ylimääräistä tavaraa ja sitten et tahdo löytää sieltä edes niitä perustarvikkeita? Itse kuulun erityisesti tuohon jälkimmäiseen ryhmään. Käsilaukkuun kerääntyy aivan liikaa kaikkea tavaraa ja pahimmillaan joudun kaivelemaan avaimia pitkäänkin kuittivuoren alta.

Totuus käsilaukun sisällöstä
Sisältö levitettynä lattialle, lompakko puuttuu kuvasta.

Sain Insjö Inari bagINbag -sisälaukun jo kesällä, mutta jostain syystä se ei millään meinannut päätyä laukkuuni. Kun sitten eräänä pakkaspäivänä kaivelin epätoivoisesti avaimia laukun pohjalta tajusin, että ratkaisu ongelmaan on odottamassa hyvinkin lähellä. Päätin antaa tälle pussukalle mahdollisuuden. Ehkä siitä olisikin jotain hyötyä.

Ja olihan siitä. Näppärään pussukkaan voi laittaa kaiken tarpeellisen. Huulirasvan, huulikiillon(siis -kiillot, en ymmärrä miten niitä aina kertyy niin paljon laukkuun), peilin, pillerit ja sitten se paras AVAIMET! Insjön bag in bagissä on kaksi rinkulaa avaimille, jotka saa vielä sujautettua sivutaskuun. Eipä muuten tarvitse enää kaivella avaimia turhautuneena laukun pohjalta, kun ne on varmasti tallessa.

Siellä se näppärästi lepää, laukussa.
Avattuna

Halutessaan sinne voi laittaa vaikka maksukortit, jolloin edes erillistä lompakkoa ei tarvitse. Kännykkäkin mahtuu näppärästi pussukkaan, joten periaatteessa koko laukun sisällön voi laittaa siihen. Tavarat pysyvät järjestyksessä ja kun vaihdat vaikka illaksi eri laukun, niin ei tarvitse kuin nostaa tuo bagINbag toiseen laukkuun ja kaikki tarpeellinen on mukana.

Hintaa Inari pussukalla on n. 41 euroa ja tässä kohtaa on varmasti myös hyvä kertoa, että tuote on Suomalaista designia! bagINbageja löytyy tämän lisäksi kahta eri kokoa, isompi Saimaa maksaa n. 49 euroa ja pikkuinen Lampi avainkukkaro maksaa tällä hetkellä Insjön verkkokaupassa 22 euroa. Kaikkia sisälaukkuja saa vaikka minkälaisissa eri väreissä, joten valinnan varaa kyllä on.

Insjö Inari bagINbag
Laukun sisältö ennen bagINbagia
Laukun sisältö bagINbagin kanssa

Nyt vaan kaduttaa, etten jo aikaisemmin ottanut tätä käyttöön. Hitsi miten näppärä! Innostuitko? Voisitko kuvitella tällaista käyttäväsi tai joko sinulla mahtaa olla tällainen käytössäsi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*