Header img

Huhtikuun LFbox

13/04/2015

Vihdoin ja viimein sain huhtikuun LookFantasticin Beautyboxin käsiini. Ensin vähän valitusta PostNordin kuriiripalvelusta, jolla tuo paketti näköjään nykyään toimitetaan. Voit ohittaa seuraavan kappaleen, jos et jaksa lukea yksityiskohtaista selitystä paketin minulle saapumisesta.

Pakettia oli yritetty toimittaa jo 9. ja 10.4, mutta en ollut tuolloin kotona. Lapussa luki että toimitusajan voi sopia kätevästi netissä, mutta kappas kummaa kun ei voinutkaan. Iso miinus PostNordille tästä! Ei toiminut nettiversio. Siispä jouduin odottamaan maanantaihin, että voin soittaa asiakaspalveluun. Lapussahan lukee kätevästi että asiakaspalvelu on auki ma-pe, mutta ei mitään kellonaikoja. Kellonajat sain onneksi netistä selville mutta puheluhan on tietysti maksullista, kuten myös jonottaminen. Onneks kauaa ei tarvinnut jonottaa. Ystävällinen asiakaspalvelija siellä sitten kertoi, että pakettia toimitetaan 8-16 välisenä aikana ja seuraava toimitus olisi huomenna. Aikaa ei voi sopia, vaan joskus tuolla välillä sitä koitetaan toimittaa, piste. Että kyllähän nyt jokaisen suomalaisen pitäisi olla tuohon aikaan kotona kieli pitkällä odottamassa sitä 10 sekuntia kestävää paketin toimitusta, eikö niin? Onneksi kuitenkin sain vaihtoehdon hakea paketin itse logistiikkapisteestä. Itseasiassa asiakaspveluja sanoi, että piste on auki 8-15.30. Saavuin paikalle 11.24 ja ovessa luki että paikka on auki 8-11.30 ja 12-15.30. ONNEKSI siis ehdin ennen puolta kahtatoista ja ruokataukoa, olisi saattanut ehkä pikkusein kiukuttaa ajella paikanapäälle vain todetakseni etten saa pakettia puoleentuntiin. Muttamutta, loppu hyvin, kaikki hyvin ja paketti on hyppysissä!

Kieltämättä kyllä mietin, että pakettia en enää tilaa, kun kerran sen toimitus on noin kökköä, mutta kun näin sisällön niin täytyy harkita. Toukokuun boxia en varmaan tilaa, koska olen silloin virkatyöajan aina harjoittelussa, joten en pysty sitä milloinkaan noutamaan tai saamaan. Mutta kesäkuun boxia voisi jo harkita, kun kesäkuun ensimmäinen viikko on vapaata.

Paketista ensimmäisenä osui silmään vitamiinitabut. Taas vitamiineja, mutta täytyy myöntää että tykkään kyllä itse syödä vitamiinilisiä (siis sillon kun satun muistamaan), joten eiköhän nämä tule kokeiluun kuitenkin. Edelliset poretabletti vitamiinit on kyllä jäänyt vain hyllyyn pölyttymään, kun olen hieman huono juomaan mitään juomia. Pitäisi kyllä maistaa onko ne edes mistään kotoisin. Tällaiset nieltävät tabletit on kuitenkin kätevämpiä.

Toisena paketista käsiin sattui Balance Me pesuaine käsille ja vartalolle. Pisteet siitä, että ei sisällä akrylaatteja! Mielelläni kyllä kokeilen tätäkin. Edelleen olen aika skeptinen pesuaineiden kanssa, kun ne niin helposti kuivattavat ihoa, mutta ainahan kannattaa kokeilla. Nykyinen suihkugeelikin kun alkaa olla jo lopussa.

Tämä oli hauska tuote. Eli minipullos CB12, joka suomessa kulkee nimellä SB12. Sisältää Chlorhexidinea, joka on myös minua allergisoivien ainesosien listalla, mutta tiedän kyllä että taloudesta löytyy toinen joka tämän mielellään käyttää!

Tämä! Siis oikeasti! TIGIN tuote boxissa! Vahaa en yleensä kyllä hiuksiini käytä, vaikka otsatukkaan kuulemma voisi käyttää. Ehkä opettelen käyttämään tai sitten vain nuuhkin tätä purkista. Tigin tuotteet tuoksuu niiiiin hyvälle!

Sitten nämä pari joko taas tuotetta. Siis taas kerran yksi palasaippua! Korresin Calendula palasaippua, tuoksuu kyllä ihan kivalle mutta en minä käytä palasaippuaa kuin sivellinten pesuun ja kun niitä palasaippuoita on nyt jo kertynyt, puhumattakaan siitä marseille tiiliskivestä, jonka ostin sivellintenpesuun. Eihän nämä toki nopeasti vanhenekaan, joten jospa vielä joskus saisin kulutettua näitäkin.

Ja sitten INIKA luonnonkosmetiikka eyeliner. Seriously? Taas yksi musta eyeliner? Eiköhän tämä lähde suorilla eteenpäin, niitä linereita kun alkaa jo oikeasti olla.

Kuun boxi olisi ehkä voinut olla parempi. Oikeastaan Tigi ja Balance me pelastivat tämän boxin. Luultavasti siis ensi kuun boxia en tilaa (ehkä mahdollisesti en), mutta kuitenkin sen kesäkuun boxin voisi. Harmittaa kyllä että tuo toimitus on mennyt noin hankalaksi. Edellinen systeemi, jossa laatikkoon jätettiin pakettikortti ja paketin sai noutaa postista oli paljon parempi. Olisiko sitten itellan hinnasto ollut liian kallis, kun täytyi vaihtaa tällaiseen palveluun. Tiedä häntä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*