Header img

Make Up Revolution Eyes Like Angels

12/04/2015

Pääsinpäs viimein hypistelemään Kanarialta hankkimaani Make Up revolutionin meikkipalettia. Ensinnäkin tuo paletin avausmekanismi on ihan kökkö. Se on kamalan tiukka ja sitä ei kyllä saa auki ilman apuvälinettä. Yleensä apuvälineenä käytän kynsisaksia tai veistä. Turvallista meikkausta siis. Jokatapauksessa olen kuullut paljon tästä meikkisarjasta hyvää, joten täytyihän sitä itsekin kotiuttaa yksi paletti. Paletti oli todella edullinen, joten hieman skeptinen toki olin laatuun, vaikka olinkin testeristä sitä kokeillut.

Paletti on siis nimeltään Eyes like Angels. Siinä on niin matta, kuin metallivärejäkin. Valitsin tämän paletin siksi, että sen värit näytti niin herkullisilta. Paletissa onkin 32 eri sävyä.

Niinkuin monissa halvemmissa paleteissa, tässäkin tuo paletin materiaali on muovia, joka naarmuuntuu todella helposti. Voin siis kuvitella minkä näköiseksi tuo pinta menee käytössä, kun jo nyt siihen on ilmaantunut noin paljon naarmuja, vaikka en ole sitä vielä kertaakaan käyttänyt.

Jokaisella sävyllä on nimi, joka lukee paletin mukana tulevassa muovissa. Harmi vain että nämä tällaiset muovit tuppaa häviämään aika nopeasti, joten nuo nimet varamaan unohtuvat melko nopeasti. (Paitsi jos ottaa niistä kuvan blogiin, josta värin voi käydä tarkistamassa myöhemmin).

Koostumus luomiväreissä on aika samanlainen kuin Viva la Divankin meikeissä. Eli jos tykkää niistä, niin luultavasti tykkää myös näistä. Pigmentit eivät ole huippulaatua, mutta sitä nyt ei voi tuolla hinnalla olettaakkaan. Metallivärit on selvästi mattavärejä parempia, mutta en itse ole tuollaisen nahkean koostumuksen ylin ystävä. Pitää näitä kuitenkin testata luomille ennen kuin täysin tyrmään.

Swatchattuna Silver Star, White light, Peacock Dream, Pink! ja Aqua Dream. Näistä ehdoton suosikki on tuo Aqua Dream! Se on vaan niin upea metallinen väri. Swatchit on tehty siten, että olen pidemmän aikaa hangannut väriä käteen ja pohjusteena ei ole käytetty mitään.

Vielä en ole ehtinyt kokeilemaan luomille, mutta laittelen tänne sitten tarkempaa raporttia kunhan olen sen ehtinyt tekemään. Onko muilla kokemusta Make Up Revolutionin luomiväreistä? Oletteko tykänneet?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*